Doğuma Hazırlık Oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esma038

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
14
0
6
Kayseri
kızlar doğum yaklaştı ancak biz hala isme karar vermiş değiliz. aklımızda Batuhan, aras, mete Kutluhan, kayra, yağız, çınar isimleri var ama bu isimler arasından tercih yapamıyoruz. Sizce hangisi. birde anlamlı ve fazla duyulmamış isimler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

Çınar çok güzel bir isim. Anlam olarak da öyle, kulağa da hoş geliyor bence. Bizimkisi Kemal Efe olacak Allah izin verirse. Birbirini dengeleyen iki isim olduğunu düşündük. Herkes "Efe'ler çok yaramaz olur." dedi. Biz de çözüm ürettik Ama Çınar ismini çok sevdim Umarım bir çınar kadar uzun ömrü olur... Hayırlı bir evlat olur...

Listenizde Mete gayet hoş. Kuzenim oğluna Yağız adını koydu adını da taşıyor eşek sıpası Yağız'da düşünülebilir

Kesinlikle Aras diyorum.Çok hoş bir isim.Bu aralar nehir isimleri revaçta Aras'ta çok güzel bir isim.Kumral Ada Mavi Tuna'yı okursan kesin Aras koyarsın

Oğlum olsaydı adı belliydi Çınar ama bi dahakineymiş nasip kızım geliyor çünkü

Ama Kayra isminide çok severim. Yiğenim olduğu için Kayrayı hiç düşünemedik malesef

Kayra Çınar koy en iyisi

biz Rüzgara karar verdik eğer oğluşumuz olursa,benim ismime eşimin işine uygun diye..siz de size göre anlamlı isimler koyabilirsinz

kutluhan hiç duymadıgım bir isim......bence kutluhan olsun

Batu olabilir ...

Ben oğlumun adını 'asil' koymayı düşünüyorum. Eşim de çınar olsun istiyor. Hangisi daha güzel sizce? olmadı ikisini bir koyarız asil çınar olur

sizin seçtiklerinizden ; batuhan :)
benim oğlum olursa insallah ; ömer,yusuf,ali,efe koyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…