kızlar doğum yaklaştı ancak biz hala isme karar vermiş değiliz. aklımızda Batuhan, aras, mete Kutluhan, kayra, yağız, çınar isimleri var ama bu isimler arasından tercih yapamıyoruz. Sizce hangisi. birde anlamlı ve fazla duyulmamış isimler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
Çınar çok güzel bir isim. Anlam olarak da öyle, kulağa da hoş geliyor bence. Bizimkisi Kemal Efe olacak Allah izin verirse. Birbirini dengeleyen iki isim olduğunu düşündük. Herkes "Efe'ler çok yaramaz olur." dedi. Biz de çözüm ürettik Ama Çınar ismini çok sevdim Umarım bir çınar kadar uzun ömrü olur... Hayırlı bir evlat olur...
kızlar doğum yaklaştı ancak biz hala isme karar vermiş değiliz. aklımızda Batuhan, aras, mete Kutluhan, kayra, yağız, çınar isimleri var ama bu isimler arasından tercih yapamıyoruz. Sizce hangisi. birde anlamlı ve fazla duyulmamış isimler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
Kesinlikle Aras diyorum.Çok hoş bir isim.Bu aralar nehir isimleri revaçta Aras'ta çok güzel bir isim.Kumral Ada Mavi Tuna'yı okursan kesin Aras koyarsın