Doğuma Hazırlık Oğluma isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
KIZLAR BENDE MEHMETIN YANINA A HARFI ILE BAŞLAYAN BIR ISIM DUSUNUYORUM ALİ ,ALTAN DÜŞÜNDÜĞÜM

Mehmet Asaf geldi aklıma niyeyse benim oğlumun adı mustafa yağız iyikide yağız koymuşum adı gibi

öncelikle hayırlısı olsun canım benim bebeğimde erkek olursa kartal olucak adı babasının beşikteşlı olmasından dolayı aynı zmanda aras,arel,poyraz,devrim,doğaç bu isimlerde olabilir

[E="sss35, post: 37115514, member: 521669"]öncelikle hayırlısı olsun canım benim beeğimde erkek olursa kartal olucak adı babasının beşikteşlı olmasından dolayı aynı zmanda aras,arel,poyraz,devrim,doğaç bu isimlerde olabilir[/QUOTE]

SagoL cnm snnde hayrli olsn bebisin saglikla kucagna al insallah karar verdik aras olyo ismi sekerlermizi bile yaptrdk :)

Tum fikirler icin Teşekkürler kizlar oglusumun ismine karar verdik Aras oluyo sekerlermizi bile yaptrdik :) hepnz sagln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…