Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sence bekir uymadımı koymasam mıAllah kucağına almayı da nasip etsin canım..
Tuğra güzel bir isim..
Amin cümlemiz İnşaallah.. Ona birşey diyemem ki canım babanın ismini koymak istiyorsan koy. Ama kayınpederin ismi var bir de babamın olsun diye inatla yapmıyorsun değil mi :)Amin canım sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına sence bekir uymadımı koymasam mı
:) yok canım zaten benim fikrim değil eşimin fikri kendi koymak istiyo benim kararsız olan zaten babam dayısı oluyo :)Amin cümlemiz İnşaallah.. Ona birşey diyemem ki canım babanın ismini koymak istiyorsan koy. Ama kayınpederin ismi var bir de babamın olsun diye inatla yapmıyorsun değil mi :)
Eşin ne diyor peki ? Bizim ismimiz de Mustafa olacak k.pederin ismi :)
Erkek kardeşin varsa ona düşer aslında baba ismini koymak
Sağol canim iyi bari uysun da hayırlısı olsun bakalım daha vaktimiz var her an herşey değişe bilir :)Tugra cok guzel. Bekir Tugra uyumlu olmus..
Süpermiş o zaman :):) yok canım zaten benim fikrim değil eşimin fikri kendi koymak istiyo benim kararsız olan zaten babam dayısı oluyo :)
Sağol canim tamam ozaman zaten birbirine uyması da hoşumuza gitmişti. amin canim sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağınabence gayet guzel canim bilal taha ve bekir tugra uyumlu oluyor Rabbim kucagina almayida nasip etsin ins
amin canim cok saol :)Sağol canim tamam ozaman zaten birbirine uyması da hoşumuza gitmişti. amin canim sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına
Sağol canim herhalde bu ismi koyacaz kulağa hoş geliyo demekTuğra ismini çok severim. Bekir Tuğra da gayet iyi