Doğuma Hazırlık Ogluma Isimm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben beğenmedim. anlamı da bildiğim kadarıyla beyler demek. daha hoş kulağa güzel gelen güzel anlamlı bir isim olabilir bence. tercih sizin tabi

Ben de beğenmedim O isimde bir tanıdığımdan nefret etmem dolayısıyla olsa gerek duyunca tüylerim ürperiyo. Tabi tatlı bir bebeğin ismi olunca her isim güzel olur :) Başka isimler var mı düşündüğünüz?

yani unısex karışık bir isim gibi duruyor bilmiyorum ben erkek olursa doruk yada yiğit düşünüyorum...ama tercih sizin değişik olsun derseniz de güzel bir isim...

anlamını bilmiyorum ama kulağa pek hoş gelmiyor.bence eymen güzel isim.anlamıda güzel.benim oğlum 2 haftaya kadar doğacak inşallah,ismi de Eymen...

baska dusundugum isim yok arkadaslar bilmiyorum ben cok begendim bey demek anlami
aga torunu olcak ya ondan

selam kizlar benim su anda bebegim yok ama insallah oda olacak ama ben kiz olursa avsar erkek olursada ege koymak istiyorum ama kizim olsun cok istiyorum ve isminide avsar koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…