A Aasasas Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2020 39 56 18 32 17 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasasas #1 Son 22saat bebeğime kavuşmama saatler kaldı öyle hasretimki kokunu içime cekip cekip cekmek istiyorum minik ellerini sevmek istiyorum minik gülüşlerini opmek istiyorum. Beni cok beklettin ama sen gelince gene bitmiycek sana hasretim
Son 22saat bebeğime kavuşmama saatler kaldı öyle hasretimki kokunu içime cekip cekip cekmek istiyorum minik ellerini sevmek istiyorum minik gülüşlerini opmek istiyorum. Beni cok beklettin ama sen gelince gene bitmiycek sana hasretim
Sunshine597 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2020 1.356 597 73 27 17 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasasas #2 Aasasas .!.: Son 22saat bebeğime kavuşmama saatler kaldı öyle hasretimki kokunu içime cekip cekip cekmek istiyorum minik ellerini sevmek istiyorum minik gülüşlerini opmek istiyorum. Beni cok beklettin ama sen gelince gene bitmiycek sana hasretim Genişletmek için tıkla... Hayırla sağlikla gelsin Rabbim kolay doğum nasip etsin insallah
Aasasas .!.: Son 22saat bebeğime kavuşmama saatler kaldı öyle hasretimki kokunu içime cekip cekip cekmek istiyorum minik ellerini sevmek istiyorum minik gülüşlerini opmek istiyorum. Beni cok beklettin ama sen gelince gene bitmiycek sana hasretim Genişletmek için tıkla... Hayırla sağlikla gelsin Rabbim kolay doğum nasip etsin insallah
A Aasasas Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2020 39 56 18 32 17 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasasas #3 Sunshine597 .!.: Hayırla sağlikla gelsin Rabbim kolay doğum nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Aminnn insallah Rabbim isteğen herkese nasip etsin
Sunshine597 .!.: Hayırla sağlikla gelsin Rabbim kolay doğum nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Aminnn insallah Rabbim isteğen herkese nasip etsin
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 18 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Aasasas #4 Aasasas .!.: Aminnn insallah Rabbim isteğen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Doğduğu mu bebeğiniz
Aasasas .!.: Aminnn insallah Rabbim isteğen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Doğduğu mu bebeğiniz