ogluma kavusuyorum

nalam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
131
3
96
Almanya
arkadaslar ptesi gunu icin bugun hastaneden randevu verdiler , allahin izniyle pazar aksami hastaneye yatip ptesi sabah ogluma kavusacagim , cok heyecanli ve mutluyum.
nihayet 9 ay suren uzun yolculugun sonuna saglikla geldik hepimiz tum anne adaylari ve anne olmak isteyenler icin dua ediyorum edecegimde,
hastaneden cuma cikacagim burda boyle oglumla beraber size yeniden yazarim herseyi ayrintisiyla insallah.
ptesi zor edecegim kizlar acayip heyecanli ve mutluyum anlatamam.:nazar:

canım allah yardımcın olsun allah sağlıcakla kavuşturusn kızına

kolay bir doğum olur inşallah...
sağlıklı bir şekilde bu zamana kadar geldik bundan sonrada hep böyle olur inşallah.......

Allah yardımcın olsun, kolay bir doğum olur inşallah. bebişine de sana da şimdiden geçmiş olsun canım.
darısı bizim başımıza..

kolaylıklar dileriz sana neden okadar uzun kalınıyo acaba ptesidn cumaya bizim burda 1 günde çıkarıolar doğrusu belki öyledir ama bizim burdaki özel hastanelerde 5 gün kalmaya kalksak :S

zaman içindeyken geçmiyor ama geriye baktığında su gibi akmış oluyor.pazartesi de olur hayırlısıyla.
rabbim doğumda kolaylıklar versin.doğum sonrası ağrıların az,sütün bol olsun.

allah kurtarsın canım bir avazda...
bizler içinde duanı esirgeme lütfen...

hepinize tesekkur ederm arkadaslar zaten surekli bebek isteyen ve de bekleyen arkadaslar icin dua ediyorum , allahim hepimize saglikli cocuklar versin insallah.
burada normalde 3 gun sezeryanda 5 gun yatiriyorlar , ailem burda olmadigindan benim icin daha iyi iyilesmis olarak cikarim hastaneden insallah ,hepinizin dualarini bekliyorum

Back
X