Doğuma Hazırlık oğluma kürşad ismi nasıl sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kürşad ismi nasıl sizce?

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kızlar eşim şuan için kürşad ismine karar verdi? ben pek beğenmiyorum ama kararsızımda...demire bir ara karar vermiştik ama vazgeçtik çok yayıldı..sizce nasıl başka isim bulsam mı yoksa güzel mi?:44:

Demir daha guzel bir isim bence insan hakkaten karar veremiyor biz de esimle cok tartisiyoruz isim konusunu bakalim orta bir yol bulacakmiyiz

bizde eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruz..daha doğrusu o hiç birşeyi beyenmiyo!orta yolu bulucaz sonunda ama bakalım nezaman..

ben beğenmedim açıkçası
başka isim daha iyi olur
demir güzel, rüzgar, poyraz, aras, ayaz....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kürşad koca yürekli Türk yiğidi ..40 cengaveriyle çine başkaldıran Türk yiğidi...göktürk kahramını hanı kağanı..

oğlum olursa vereceğim isimler arasında en başta geliyor..

hüseyin nihal atsızın bozkurtların ölümü adlı kitabını okumanı tavsiye ederim..

Kürşad...
11 aylık bi bebiş geldi gözümün önüne de..hiç yakıştıramadım valla o adı :26:
ama internetten şöyle bi aradım da kürşad ismine sahip pekçok kimse ismiyle gurur duyuyo. Kürşat İsminin Anlamı - İsimler Sözlüğü şu sayfada mesela, adım kürşad,olmaz olaydı diyeni görmedim,
eğer siz beğenmişseniz sizin bebiş de beğenir,eminim

hmmm bi de sonu d ile mi bitiyo t ile mi sorunu olabilir,internet düzeltiyo mesela kürşad'ı kürşat yapıyo.Benim dilşad diye bi arkadaşım vardı ilkokulda,çok çekerdi Dilşat mı dilşad mı sorularından...
Ama tabii bebiş sizin,en iyisini siz bilirsiniz:)
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…