kızlar oğlum olacağını öğrendim, aslında aklımda kaan ismi var, çok moda isimleri sevmiyorum eski isimlerde hoşuma gitmiyor, böyle her döneme uyacak bir isim arıyorum , bi de için de R harfi olmamalı, çünkü eşim söyleyemiyor.
bir de tek isim olacak kısmetse, iki isim sevmiyoruz, eşimin iki ismi var, ona iki isimle seslenilince sinir oluyor, emir, kızgınlık cümlesi gibi söyleniyor, ben de istemiyorum çünkü ilerde karmaşa oluyor
Bende öyle tiki isimleri sevmiyorum. Bebeğimin cinsiyetini daha göremedim ama erkek olursa bikaç isim var aklimda.. Taha, yiğit alp, yağız.. gibi. Maalesef her ismi beğenemiyorum. Bu gidişle işimiz zor
''R'' harfine takılmazsak TİMUR diyorum. Biz eşimle oğlumuz olursa hep timur olur demiştik, anlamı demir demek hemde timur devletinin kurucusu komutan. Bizde hep gücü ağırbaşlılığı çağrıştırıyordu. Rabbim bize kız evlat nasip etti kız adı hiç düşünmemiştik ama Asya adına karar kıldık 2. çocuk düşünürsem ve oğlan olursa Timur koyacağım
ve hamza bence en adam gibi adam şöyle hamza geliyor dedilermi insanda ayağa kalkıp önünü ilikleme hissi geliyor
bende isim konusunda çok kararsızım
babamız Aybars istiyo ,bi ara arslan düşündük ,şimdi cihangir var aklımda bu arada ikinci isim hamza olucak o kesin ben istiyorum hz hamzanın ismini ,bana kalsa tek koyarım ama ilerde çocukla dalga geçerler çocuklar çok acımasız çocuğu geç şimdi bile bi gözü toprağa bakan insanlar hamza deyince surat buruşturuyor salaklar ,ismin maneviyatından bihaberler
İki isim konusundaki düşüncelerine katılıyorum, resmi işlerde falan hep bir karmaşa oluyor, çoğuda büyüdüğünde zaten ismin birini hiç kullanmıyor. Şimdi herkes iki isim koyduğu için ilerde tek isimliler farklı olacak bence.
R harfi olmasın deyince işler değişti. Barış, burak, mert, alper, arda diyecektim. Kağan çok güzel isim bence, Yiğit, Samet var birde.