Merhabalar,3 yıllık evliyim 18 aylik oglumuz var.Bir yıl önce eşimden ayrı bir eve yerlestim,çocuğa ben çalışırken bakmalari için annemle babamı da çağırdım.Esimle ayrı evlerdeyiz ama kendisinin ve annemin israrlariyla, oğlumun da hatri için tekrar eve geri döndüğüm oldu fakat yapamadık.Bu git geller yüzünden dava da açamadık,tam açacak oldum ikna etti tekrar denemeye.Neden boşandıniz derseniz Cok sivri dilli,kovmaktan beter eden bir adam.İlk evi terk edisimin birçok nedeni vardı,epey düzelme var aslında,geriye bir sivri dili kaldı,onu da çekemiyorum,neyse.
Babası oğluna çok düşkün, oğlum da onu çok seviyor çünkü onunla çok ilgili bıkmadan yorulmadan oyunlar oynarlar.cocukla görüşmesine hiç karismadim ne zaman nerede isterse ne kadar isterse görüşüyordu.Hafta sonları eve götürüyordu fakat koronadan dolayı dolmuşa binip eve gitmelerine ya da parkta vakit geçirmelerine izin veremem bizim evde vakit geçirmelerini teklif ettim her gün bisikletiyle geliyor oynuyorlar 5-6 saat sonra gidiyor.Giderken oğlum çok üzülüyor ağlıyor,çok yıpranıyorum o anda.3 saat kadar önce kamera açtı annrm çocugu görsün diye.Telefonu öpüyor kuzum .Bosandik diyelim.Oglum ileride benden nefret eder mi kendimi çok sorguluyorum.