• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluma Rüzgar adı mı, Durukan adı mı yakışır? Yorum lütfen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim Oglum Olsaydi adini Rüzgar Koyacaktim ..
Cok hosuma giden bir isim sahsen ..

o yüzden ben Rüzgar diyorum canimm ..
saglicakla gelsin bebegin :)

rüzgar güzel canım çok hoş bir isim erkeklerde yakışıyor hani adıyla var olsun canım bebişin

rüzgar daha güzel ama bu ara herkes rüzgar ve ege koyuyor, ben olsam başka bir isim düşünürdüm.

durukan koysan daha iyi olabilir orjinal ;)

Canım, Allah bebeciğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ben olsam asla Durukan koymazdım. Millet onu Doğukan diye algılar genelde, ayrıca Duru kız ismi ya hiç yakışmıyor. Rüzgar ismi daha güzel. Ancak hep S.Çetinin şımarık oglunu hatırlıyorum bu ismi duyunca.

Rüzgar güzel ancak sanki bu ismi koyarsam cocugum asi,sinirli olur gibi geliyor.derler ya isimlerin anlamları karakterleri de etkiler diye...

Canım benim de oğlum olucak ..bende senin gibi adını Rüzgar koymayı düşünüyorum..Ama ben adının yanına ikinci bir isim daha koyacağım benim oğlumun adı Rüzgar Doruk olucak..seninkine çok yakın.. bence kararsız kalıyorsan sen de ikisini de koy..hem içinde kalmasın ..:) ilerde keşke şunu koysaydım demezsin..

merhaba.kardesımın ısmı durukan ve cok sevıyorum onu bu ısımle cagırmayı.ayrıca ne kımse kız ısmı gıbı gordu nede kımse dogukan la karıstırdı.tabıkı tercıh senın.bence cok guzel bı ısım.

Back
X