- 25 Aralık 2015
- 106
- 48
- 18
- Konu Sahibi Benimhayatimoglusum
-
Teşekkürler aslında Hızır Enes güzelHızır Efe, Hızır Mete, Hızır Enes, Hızır Musa
Aklıma bunlar geldi
Hızır'ın yanına en güzel Yunus olur gibi geliyor
Hızır idi Yunus idi
Hızır Emre ve Hızır Yunus güzel gibi geldi
Zaten bi iki tanıdığım o şekilde söylemeye başladı beni görünce Hızır idi Yunus idi diyorlarHızır'ın yanına en güzel Yunus olur gibi geliyor
Hızır idi Yunus idi
Hızır Emre ve Hızır Yunus güzel gibi geldi
Zaten bi iki tanıdığım o şekilde söylemeye başladı beni görünce Hızır idi Yunus idi diyorlar
Hayır Hızır Hızır Aleyhisselam ın ismi şaka gibi bi tarafı yok. insanların imdadına koşan anlamında bi absürt tarafı da yok sadece günümüz isimleri gibi aşırı modern aşırı çağdaş bi isim değil. Teşekkürler yorumunuz içinRahmetli dayım da Düzgün dede türbesinden esinlenerek Düzgün koydu çocuğun adını şaka gibi isimler. Bir akrabanızın falan mı ismi?
babası sen ne dersen de kimliğini ben yazdıracağım diyor ilk cinsiyet i öğrendiğinden beri Hızır olsun diyor kendince anlamlı bi açıklaması var bende ikinci isim bakıyorumSadece kulağına üfleseniz olmaz mı? Kimliğe koymayın.
Bizim çocuğumuz 2 yıl korunmadık olmadı en zor anımızda geldi eşim onun için Hızır ım geldi diyor herkes zor Zaman'lar Yaşar ama biZimki de bayagı zordu biraz ayrıntılı onun için Hızır istiyorHizir konusunda niye bukadar net esiniz.
Yorum yapalım diye konu açılmış diye düşünmüştüm sanırım biraz kırıcı oldum, tepkinizden öyle anlıyorum. Ben sadece çocukların tüm yaşamı boyunca isimlerinden dolayı üzülmesini istemiyorum sırf adı Orhan olup Orhan Gencebay geyiğinden bıkıp adını değiştiren arkadaşım vardı, İbrahim ismini beğenmeyip Emre diye kendini tanıtan vs vs.Hayır Hızır Hızır Aleyhisselam ın ismi şaka gibi bi tarafı yok. insanların imdadına koşan anlamında bi absürt tarafı da yok sadece günümüz isimleri gibi aşırı modern aşırı çağdaş bi isim değil. Teşekkürler yorumunuz için
Bizim çocuğumuz 2 yıl korunmadık olmadı en zor anımızda geldi eşim onun için Hızır ım geldi diyor herkes zor Zaman'lar Yaşar ama biZimki de bayagı zordu biraz ayrıntılı onun için Hızır istiyor
Hızır geldi değil Hızır ım geldi imdadıma yetişti anlamında sorun sadece olmaması değildi bebişiminTövbe, Hızır geldi benzetmesi garip olmuş.
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.
Bizim de öyle oldu.
Doktor olmaz diyordu, hemde adet görmediğim halde hamile kalmışım.
Haklısınız sizde ama sonuçta aile bağı sağlam olunca isim cok uzun cok absürt olsa da anneye babaya duyulan saygıdan çocuk o ismi taşımalı bence ki zaten ikinci bi ismi olacak. isim değişikliği yapanları da anlamsız buluyorum sonuçta kimse kendi ismini kendi koymuyorYorum yapalım diye konu açılmış diye düşünmüştüm sanırım biraz kırıcı oldum, tepkinizden öyle anlıyorum. Ben sadece çocukların tüm yaşamı boyunca isimlerinden dolayı üzülmesini istemiyorum sırf adı Orhan olup Orhan Gencebay geyiğinden bıkıp adını değiştiren arkadaşım vardı, İbrahim ismini beğenmeyip Emre diye kendini tanıtan vs vs.
Bende en başından beri aynı şeyi dedim ama 3 aydır yani cinsiyet öğrendiğimizden beri ikna edemiyorum artık bende kabullendimyanlış anlamayın ama Hızır çok kötü ya.
ve inanın bana okula başlayınca dalga geçerler.
çocuklar böyle şeylerde acımasız oluyor.
yani ben de öyle poyraz, ayaz, eymen vs gibi isimler sevmiyorum ama okul hayatını da düşünmek lazım.
Annem vefat edeli 2 ay oldu brn annemin adini koymayi dusunmuyorum saygisizlik mi yapmis oldum?Haklısınız sizde ama sonuçta aile bağı sağlam olunca isim cok uzun cok absürt olsa da anneye babaya duyulan saygıdan çocuk o ismi taşımalı bence ki zaten ikinci bi ismi olacak. isim değişikliği yapanları da anlamsız buluyorum sonuçta kimse kendi ismini kendi koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?