Bebek Beslenmesi Oğluma yetmiyoRum bunalıma girdim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

simeta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
20
8
1
34
6 aylık bir oğlum var gecemiz gündüzüm birbirine girdi hep emmek istiyor meğersem yavrum doymuyormuş göğüslerim süt dolmuyor sürekli memem de çünkü ve ek gıda olarak neye başlıcam ve versem doyar bilmiyorum bebeleç gold aldım vermekte istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum tecrübeli anneler lütfenn yardım edin neler hazırlayabilirim nasıl sağlıklı beslerim onu çok üzülüyorum artık sütüm yetmiyor yetemiyorum ogluma:(

Canim ne durumdasin bilmiyorum ama emzirmeye devam et.ben ebelerden doktorumuzdan aldigim bilgilere gore soyleyeyim.ben ilk olarak ev yapimi yogurt tarhana corbasi ile basladim tuz kullanmadim seker kullanmadim.yumurta sarisinin dortte biriyle basla.alerjisi olmazsa kizariklik vs diger ay artirarak gidersin.yaptigin corbadan cok yiyemez zaten en fazla yarim cay bardagi.sonra meyva pureleri de verebilirsin.armut elma gibi..

6 aylık bir oğlum var gecemiz gündüzüm birbirine girdi hep emmek istiyor meğersem yavrum doymuyormuş göğüslerim süt dolmuyor sürekli memem de çünkü ve ek gıda olarak neye başlıcam ve versem doyar bilmiyorum bebeleç gold aldım vermekte istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum tecrübeli anneler lütfenn yardım edin neler hazırlayabilirim nasıl sağlıklı beslerim onu çok üzülüyorum artık sütüm yetmiyor yetemiyorum ogluma:KK43:
En zor donemlerden biri de ek gidaya gecmek sabir lazim en çok inanin tek değilsiniz her anne ayni şeyleri yasiyo oncelikle emzirmeye devam edin taze mayaladiginiz yoğurt ve meyve pureleriyle baskayin sonra corbalarla devam allah yaedimciniz olsun

Yetmeme gibi bir psikolojiye girmemeni tavsiye ederim. Biraz da olsa anne sütünden faydalanabiliyorsa ne mutlu. Henüz bekarım o yüzden tavsiye olarak doktora gitmeni önerebileceğim. Allah bağışlasın bu arada. :)

Back
X