- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
7 yasima babaane dede'de büyüyen, sizdeki gibi ara ara ailemi gören, anne babamin calisma nedeninden olan ayni durumu,ki annem isi biraksaymista ac kalmazmisiz, yasamis biri olarak size sunu söyleye bilirim... Cok berbat bisey...bagimiz cok kopuk, ben evlatlik görevimi yerine getirmeye ugrasiyorum ama samimi bi bag yok aramizda, bazen yabanci gibi bile hissediyorum acikcasi...gecmisin konusu acilincada ailemi sucluyorum, banami sordunuz beni dogururken madem dünyaya getirdiniz neden ayri biraktiniz diye...yani anliycagin hic hos bi durum degil....anne baba evlat gibi olmuyor sonraki yillar...suan iki evladim var...annelik iznindeyim tek maasla geciniyoruz, arada bi zorlansakta esime bastan demistim ilerde cocugumuz oldumu ben ilk seneleri evde kalip onlara bakicam sonrada krese basladilarmi calisirim diye öylede yapiyoruz...hayatta cocuklarimi kimseye birakmam nekadar iyi bakilcaklarini bilsem bile, bunun eksikligini ben yasadim evlatlarimi hicbi güc benden ayiramaz...size tavsiyem yapmayin, yazik o yavrucaga anne baba sevgisinden mahrum kaliyor, annenizde elini bicdanina koysun gelsin yakinlarinizdan olmazsa ev tutsun madem mecbur calismamiz lazim ve krese veremiyosunuz ama evladinizdan ayri olmayin derim...