• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumdan ayrı yaşadığımz hayat:(

7 yasima babaane dede'de büyüyen, sizdeki gibi ara ara ailemi gören, anne babamin calisma nedeninden olan ayni durumu,ki annem isi biraksaymista ac kalmazmisiz, yasamis biri olarak size sunu söyleye bilirim... Cok berbat bisey...bagimiz cok kopuk, ben evlatlik görevimi yerine getirmeye ugrasiyorum ama samimi bi bag yok aramizda, bazen yabanci gibi bile hissediyorum acikcasi...gecmisin konusu acilincada ailemi sucluyorum, banami sordunuz beni dogururken madem dünyaya getirdiniz neden ayri biraktiniz diye...yani anliycagin hic hos bi durum degil....anne baba evlat gibi olmuyor sonraki yillar...suan iki evladim var...annelik iznindeyim tek maasla geciniyoruz, arada bi zorlansakta esime bastan demistim ilerde cocugumuz oldumu ben ilk seneleri evde kalip onlara bakicam sonrada krese basladilarmi calisirim diye öylede yapiyoruz...hayatta cocuklarimi kimseye birakmam nekadar iyi bakilcaklarini bilsem bile, bunun eksikligini ben yasadim evlatlarimi hicbi güc benden ayiramaz...size tavsiyem yapmayin, yazik o yavrucaga anne baba sevgisinden mahrum kaliyor, annenizde elini bicdanina koysun gelsin yakinlarinizdan olmazsa ev tutsun madem mecbur calismamiz lazim ve krese veremiyosunuz ama evladinizdan ayri olmayin derim...

1.5 saat nedir ya sanki 3 gunluk yol??????

haftasonunuz da mi yok? 15 gunde Bir bi kac saat goruyormussunuz. kusura bakmayin ama siz kolay olani tercih etmissiniz. oglunuzla aranizda saglam baglar olusturamamissiniz anlasilan. bir an once bu hatanizdan vazgecin. disari cikmak ne demek ya? 1.5 saat dediniz ya da ben yanlis anladim 15 saatlik yol falan heralde.

Allahim sabir ver inanasim gelmiyor bu konuya

Son düzenleme:
Boyle yasanmaz.
O cocuk anneannesini annesi biliyordur. Yarin birgun buyuyunce "benim esas annem anneannemdir, onun kadar kimse emek vermedi bana" deyince, sizle baglari kuvvetli olmayip anneannesini arayinca, tartismanizda, sorununuzda bunlari yuzunune vurunca sasirip, gucenmeyin.
Cocugunuzu 15 gunde bir goruyorsaniz ne icin calisiyorsunuz ki? Durum bundan daha kotu olamaz zaten. Anneniz sizde kalamiyorsa, hadi kendiniz de maddi olarak duramayacaksaniz tutun makul ucrette evinize bakici, cocuk yine sizle buyusun. Bakicilar canavar degil merak etmeyin. Ya da maddi standartlarinizi dusurun isten cikin.
Anlayis gostermeye calissam da yadirganmayacak gibi degil durumunuz kusura bakmayin. Madem gucunuz bu denli yok, keske yapmasaydiniz cocugu. Anne baba hayatta ama yetim gibi buyuyor, uzuldum cocuga.

Son düzenleme:
söylenecek her şey söylenmiş zaten
1.5 saat nedir ki, eviyle işi arasında bu kadar mesafe olan binlerce insan yaşıyor istanbulda, çatalcada oturup mecidiyeköyde çalışan insan tanıyorum her gün gidip geliyor.
kusura bakmayın siz rahata alışmışsınız, biz ne desek boş... çocuğunuz için üzüldüm annesi babası varken annesiz babasız büyüyor...

beni de anneannem büyüttü
okuldan sonra arkadaşlarıma giderdim,annesi yemeğini hazırlamış kapıda karşılardı
inanır mısınız hatırladıkça hala yüreğim burkulur
durumunuz için bir çok çözüm yolu var
anneniz gelsin hafta içi siz de kalsın,hafta sonu evine bırakırsınız
ücretsiz izin almayı düşünün,o da olmadı derseniz 1,5 saatlik yol uzun değil gidin alın yavrunuzu
benm çocuğum yok ama kesinlkle bu kadar uzun ayrılığa dayanamam

1.5 saatlik bir yol cumadan cikip pazara kadar yaninda kalabilirsin buna birdey engel degildir.Suan 5 aylik bebegim var 6-7 aylikken ek gidaya gecince calismaya baslicaktim ama uzun bir sure bebegimleyim :) benim calisma saatim sabah 6 oglen 2 de paydos 3 gibi evde olucaktim ( aile isinde calisiyorum ) babama soyledim ancak babam sabah bebeginin koynundan ben seni nasil kaldiripta ise getirim dedi babam bile bu durumdan rahatsizk3n sen bebegin olmadan nasil duruyosun ? Sen sonucta onun icin calisiyorsun ama bu gunler birdaha geri gelmez onun kokusunu icine ceke ceke uyumak kadar guzep bir is yok hayatta varsin iki lokma yicene bir lokma ye nolcakki bebeginden onemlimi :)

Bütün cevapları okudum ve hiçbirinin tek kelimesine bir itirazı yok.çoğu zaman bencillik mi yapıyorum diye uyuyamazken hala çalışıyor olmak zaten çok mantıksızcaydı..işimin saatleri bir kreş için uygun değil.gece 10 da çıkıyorum ve sadece hafta içi bir gün izin hakkım var ve ondada oüğlumun yanındaydım zaten..

şuanda işi biraktım.oğlumla ilk günümüz ve o çok mutlu..ben de hiç olmadığım kadar huzurluyum..maddi olarak allah yardım edicektir..belki daha sonra kreşe verebileceğim bir işte tekrar bir başlangıç yapabilirim.inş.herşeyin hayırlısı olur hakkımızda..yorumlarınız için her birinize teşekkür ediyorum.:1:

merhaba;
oğlum 8 aylık olduğundan bu yana çalışıyorum ve bu sürede hep annem baktı oğluma.şuanda 3.5 yaşında oldu bebeğim ama 1 senedir 10-15 günde bir görebiliyorum o da 2 gün..sebebiyse annemin istanbula 1.5 saat uzaklığında çerkezköyden ev alması.bakıcı ve kreşe güvenemediğimiz için oğlumuda gönderdik biraz daha büyüsün de kreşe göndeririz diye..ama planladığımız gibi olmadı biz eşimle çalşıyoruz bazen akşamları dışarı çıkıyoruz ama içim hep buruk:( geçinebileceğimizi bilsem hemen bırakıcam işi ama ona da cesaret edemiyorum.oğlumu kreşe de veremiyorum çünkü ileri derecede astımı var ve koruma altında olmaz zorunda..
size sorum benim terimde olsaydınız ne yaparınız?oğlum annesiz babasız yetişti ve ben kendimi bencillik yapıyormus gibi hissediyorum.ama çalışmak zorundayım da.

son mesajınızı okumadan yazmıştım, sildim :)

Son düzenleme:
Bütün cevapları okudum ve hiçbirinin tek kelimesine bir itirazı yok.çoğu zaman bencillik mi yapıyorum diye uyuyamazken hala çalışıyor olmak zaten çok mantıksızcaydı..işimin saatleri bir kreş için uygun değil.gece 10 da çıkıyorum ve sadece hafta içi bir gün izin hakkım var ve ondada oüğlumun yanındaydım zaten..

şuanda işi biraktım.oğlumla ilk günümüz ve o çok mutlu..ben de hiç olmadığım kadar huzurluyum..maddi olarak allah yardım edicektir..belki daha sonra kreşe verebileceğim bir işte tekrar bir başlangıç yapabilirim.inş.herşeyin hayırlısı olur hakkımızda..yorumlarınız için her birinize teşekkür ediyorum.:1:

benim annem de bana bakabilmek için kariyerini çöpe atanlardan. Kocaman oldum hala annem benim için herkesten önce gelir. Annesiyle büyümüş biri olarak kesinlikle doğru karar aldığınızı düşünüyorum.
Dip not: annem bir an bile pişman olmadığını söyler durur.

Back
X