Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım malesefki çocuğun dengesiz büyüyor...bu çok kötü bana göre..çünkü sen ona yanlış yaptığında doğruyu anlatmaya çalışırken babannesi bunu göz ardı ediyor..aslında doğrusu senin yaptığın fakat çocuk bu kuralları kaideleri sevmez istemz ve işine nasıl geliyosa o şekilde davranır..oda haliyle daha rahat hareket ettiği ve kural koymayan babannesinin yanında daha mutlu oluyor..sanada hırçın davranmasının nedeni senin onu kısıtlaman..başında sölediğim gibi çocuğun çok dengesiz büyüyor!!!harekete geçmelisin...
biri çocuğa kızarken diğeri onu alttan alıp bişi olmaz dememeli bu çocukta ters etki yaratıp ayrıca şımartıyo..ya babannesine senin davranman gerektiği gibi davranmasını söleki bu çok mümkün olmayabilir çünkü yaşlı kadın sonuçta torun da herşeyden tatlı o yüzden taviz vermesi pekde şaşırılası bi durum değil...bence babanneden biraz uzak kalmalı ve çocuğu kendi kontrolüne tekrardan almalısın..
Fazla kural insanı bıktırır. Ufacık çocuk o daha bu kadar kural niye. Birazcık gevşek olun. Birazcık oluruna bırakmayı deneyin bazı şeyleri.
Bende 3.5 yaşında minnacık bir çocuk olsam, bende (anlattığınıza göre) babaanneyi tercih ederim. Niye?? orada özgürdür. Uykusu olmasa bile illaki "saatin geldi yat bakiyim" diyen biri yoktur karşısında. Canı ne isterse onu yapar. Kimi mutlu etmezki böyle bir hayat.
Ben kuralsızlıktan bahsetmiyorum ama fazla kuralcı olmayın.
Bana göre evdeki kurallar; akşam hepberaber yemek yenmesi, yemekten sonra ellerin muhakkak yıkanması, yatarken dişlerin fırçalanması, odalarında istedikleri kadar oynayıp odayı dağıttıktan sonra ellerinden geldiğince odanın toplanması (her tarafın pirüpak olması şart değil ), biri konuşurken diğerinin sözünü kesmemesi, filandır. Atıyorum akşam 9.30 damı yatması lazım ogün canı o saatte değilde 1 saat sonra yatmak istiyordur, benim nazarımda bir sakıncası yok. O gün canı dışarı mı çıkmak istiyor, olabilir, çıkabiliriz. Alt kattaki çocukla oynamak mı istiyor akşamları, olabilir, gitsin oynasın, o akşam belirlenen saatte yatmak zorunda değil.
Nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın çocuğunuz, rahat bırakın. Biraz daha toleranslı olun lütfen. kaba tabirle ipleri elinizden bırakmayın ama bu kadarda katı kuralcı olmayın.