merhaba benim 5,5 yaşında bir oğlum var.Başedemediğimiz bir enerjisi var.Çok agresif,dur lafından anlamıyor.Evde benim dediğim olacak diyor.2 yıldır özel kreşe gitti.Şuan anaokuluna gidiyor ve gece erken yatmasını sabah kalkamadığını söylesek de yatmıyor.Evde savaş çıkıyor.Ne zaman dışarı çıkarsak eve kavga dövüş giriyoruz.Elimizi tutmuyor tamam tutma ama yanımızda yürü diyoruz.Koşturuyor, bizi korkutuyor arabaların altına koşuyor sanki.Bir mağazaya girsem kesin kaybediyorum kaçla göz arasında kayboluyor.Yapma diye yalvarıyorum inadına yapıyor.En sonunda sabrımızı taşırıyor. Bazen ne yalan söyleyeyim vuruyoruz.yanlış olduğunuz biliyorum ama inanın dayanılmaz hale geliyor.Durmak bilmiyor,ama bir iki vurmayla sakinleşiyor sanki ama tabi bu arada daha fazla hırslandığı da bir gerçek. Okulda arkadaşlarına vuruyor,kötü konuşuyormuş.Öğretmeni şikayet ediyor iletişim kuramıyorum diye . ÇOcuk psikiyatrisine götürmeyi düşünüyoruz.Bizde nasıl davranacağımızı şaşırdık. Her kelimeme anneciğim diye başlamama rağmen hiçbir dediğim yapılmıyor.Yemek yerken sandalyede oturamıyor.Bilgisayar oynamak istiyor izin alıyor kızdığımı bildiği için, belli süre oynadıktan sonra kapatmasını istediğimde karışma sen , bana karışamazsın deyip beni sinirlendiriyor. Artık onun gönlüne bırakmayıp kapattığımızda bu sefer bize kötü kelimeler,vurmalar, ama zaman tanıdık kapatmadın yanlış yaptın dediğimizde dinlemiyor. Bunun gibi daha anlatamadığım bir çok şey . Bu durum benimde psikolojimi bozdu.Onun yüzünden arkadaşlarımızın evlerine bile gidemez olduk. Biri evimize gelmek istediğinde daha beter. Korkar oldum.Dertleşmeye ihtiyacım vardı.Teşekkür ederim.