Benimde oglum var 3 bucuk yasinda,
Bes aylikken ayirdim ama bir yasindayken esim baska sehirde calisti. Bir bucuk sene evde onunla yalniz oldugum icin ondan destek aliyordum (biraz tirsik biriyim
Oglum bana cok duskun babasida yanimizda olmayinca ona ayiramadim dakikalar bile onun oldu, babasinin yoklugunu aratmamaya calisdim hep yanimda yatti.
Sonra yeni evi tasindik esim geri gelmisdi ama odasi kurulmadigi icin iki ay daha yanimizda yatti.
Oglumu karsima aldim konusdum burasi senin odan burasi bizim, sen orda biz burda yatacaz. Bu zamana kadar seninle yattik ama artik cok buyudun kardesin dogacak abi olacaksin dedim. Ne diller doktum
Odana mobilyayi sen secebilirsin sana secenek sunacagiz sen secebilirsin dedik.
En ufak bir sey bile almaya gitsek oda bizimle geldi secenek, renk, model, sunduk o hangisini istediyse onu aldik
Aksesuarlar carsaflar.
Odasina bayildi hep orda oynadi yanimiza bile gelmiyordu gelenlere burasi benim odam ben abi olacam buyudum ben aldim esyayi diye anlatti

Yatmaya gelince yatmiyordu kanepede uyuyordu biz goturuyorduk gece uyandiginda yanina gidip sakin sakin konusuyordum istesede aglasada goturmedim odama.
Gerekirse yanina uzandim uyuyana kadar.
Simdi denemek icin bazen soruyorum yanimda niye yatmiyorsun diye benim odam cok guzel diyor:)
Artik alisdi simdi cok istedi zaman yaninda yatiyorum
Cok mutlu oluyor.
Yedi ayda anca bu kadar oldu bi geceleri uyanmasina cozum bulamadim
Oglunuza yeni oda yapacaksaniz sizde bunlari yapabilirsiniz bende ise yaradi.
Ama ozellikle sabirli, kararli ve emin olmaniz lazim.
Kararinizdan donerseniz tekrar basladiginizda annem bana dayanamaz vazgecer dusuncesi yerlesir beynine ve buda cocukda hayal kirikligina sebeb olur ustelik surec uzar.
Kolay gelsin.