Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 yaşındaki oğlum ayakta sallanarak uyuyor ve bu sallama ortalama 1 saat. Öğle uykusunda 1 saat sallanıyo beyfendi 1 saat sonrada anne beni salla diye geliyor. 1 saatte ayakta keyif yapıyor paşam. Ben bu sallama işini nasıl sonlandırıcam( ayaklarımda derman kalmadı
masal anlatın![]()
" oğlum sen artık büyüdün, abi oldun " deyip sallamayı bırakıcaksınız, ağlasa da ,zırlasa da ,kendini yerden yere atsa da umursamayacaksınız. Bu kadar basit :) kolay gelsin
2.5 yasındaymış ( Allah bağışlasın) artık söylediklerinizi idrak edebiliyordur.2,5 yaşındaki oğlum ayakta sallanarak uyuyor ve bu sallama ortalama 1 saat. Öğle uykusunda 1 saat sallanıyo beyfendi 1 saat sonrada anne beni salla diye geliyor. 1 saatte ayakta keyif yapıyor paşam. Ben bu sallama işini nasıl sonlandırıcam( ayaklarımda derman kalmadı
2,5 yaşındaki oğlum ayakta sallanarak uyuyor ve bu sallama ortalama 1 saat. Öğle uykusunda 1 saat sallanıyo beyfendi 1 saat sonrada anne beni salla diye geliyor. 1 saatte ayakta keyif yapıyor paşam. Ben bu sallama işini nasıl sonlandırıcam( ayaklarımda derman kalmadı