Oğlumu çok kıskanıyorum

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım

Merhaba kızlar çok şükür doğum yaptım 11 günlük bir bebeğim var. Ama oğlumu deli gibi kıskanıyorum. Kendi ailemden değil ama eşimin ailesinden o kadar çok kıskanıyorum ki onu. Onlar sevince gerçekten içimden kıskançlık damarlarım fırlıyor sanki. Bir öneriniz bir görüşünüz var mı? Bundan hiç hoşlanmıyorum. Çünkü yüzüm asılıyor hep kıskandığım için. Nasıl düşünsem rahatlarım

Araniz kotumuydu de kiskaniyorsunuz??? Valla durup dururken bi insan bebegini seviyor diye delirmez insan herhalde…benim kv yapmacik gelir bana bazen..hani pek bi fedakarlik yapmadigi icin kendileri..babannem dediginde damarima damarima basardi..yani bi oncesi vardir diye dusunuyorum. Haksiz miyim?

Ben sevmeselerdi rahatsız olurdum. (Ki ben esimin tarafina tepkiliyim)
Çocuklarım var ve ikisini de hiç kıskanmadım. Yabancilar sevince hoşuma gidiyor. Sizinki hastalık, kusura bakmayın. Ayrıca bir taraftan rahatsız olmayıp, diğer taraftan olmak da ayrica nahos

Her ne olursa olsun onlar o çocuğun babaannesi halası amcası vs.. Aile ilişkilerini neden bozuyorsunuz..
o çocuk akrqba sevgisi gormeden mi buyusun..

Sanırım lohusa kafasından :KK53:
benim kuzenimde böyleydi.
kızın gözleri 1 saniye ayrılmazdı başkası bebeğini aldığında.:KK14: bakalım ben nasıl olacağım :-)

Tam tersine sevinmeniz lazım bu duruma neden bu kadar kıskançlık yapıyorsunuzki kendinizi onların yerine koyun ilerde sizinde torununuz olucak aynı şeyi gelininiz yapmış olsaydı ne hissederdiniz

Sende onların oğullarıyla evlendin.
Kayınvalidende oğlunu senden kıskanıyordur belki de bu yüzden kayınvaline neler neler söyledin.
Biraz empati :KK66:

Valla ben olsam bebeğim ile ilgilenirken oğlum ile ilgilenenlere ekstra sempati beslerdim.
Sizi hiç anlamadım cidden.

Ya yapmayin gozunuzu seveyim ya. Esinizde agac kabugundan cikmadi onunda bir ailesi var. Kendi aileniz severken sorun etmeyip esinizin ailesi severken niye sorun cikariyorsunuz?

O oglan buyuyecek evlenecek ve sizin gelinizde siz torununuzu severken kiskanip surat asacak boyle dusunun birde. Belki bu duygulardan bir nebze kurtulursunuz.

Canım seni anlıyorum,bende ilk zamanlarda kızımı kızım diye sevdiklerindee (kim olrsa olsun kendi ailemde dahil) nerden sizin kızınız oluyo benim kızım diye içimden öfke patlamaları yaşıyordum,ben bile kendime hayret etmiştim.ama zaman geçtikçe bu şekilde sevmeleri beni mutlu etmeye başladı,içimde kızımı sahiplenip ilgilendikleri için huzur ve minnet duygusu yer aldı,yani anlıcan yeni doğum yapmışsın hormonlar sapıtmış durumda bu hislerin normal,sadece kalp kırmadan atlatmaya çalış sabırlı ol canım,hayırlı olsun sağıkla büyüt oğlunu mutluluklar

X