Oğlumu çok özlüyorum...

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
96
Hollanda
konuyu açınca bana kızacaksınız ama benim derdim de bu çalışıyorum gün boyu oğlumu çok özlüyorum burnumda tütüyo kokusu telefon açıyom konuşamasa bile henüz (6 aylık) nefes alış verişini duysamda yetiyo akşam olmasını iple çekiyom anlayacağınız teyzeleri
bu akşam sizler içinde öpücem onu tamam mıŞeniz

ah canım kıyamam anne yüreği işte...

onun geleceği için çalışıyorsun bu sayede oğluşun daha iyi bir hayat yaşayacak:)

benim içinde kokulu bir öpücük lütfen:)

canımm kıyamam sana yaaa :teselli:

hıc kızılır mı bu konuda sana :1no2:

benım oglusumda 9 aylık ben markete bıle gıderken ıcım gıdıyor
sen hergun bunu yasıyorsun
ama nıcın calısıyorsun bebısınız ıcın gelecegınız ıcın degıl mı
sanslı bebek bak onun ıcın delı olan her snıye burnunda tuten bır annesı varrr

Benim için kocaman kocaman öp tatlım.Kim niye kızsın sana tabiki bütün anneler bebeklerini kendileri büyütmek ister ve bunun aksi olursa çoook üzülür.

Allah yavrunuzu size bağışlasın canım. Sağlıklı - ömürlü - hayırlı - analı babalı olsun İnşaallah.
Öp canım bizim içinde öp kokla güzel bebişini.

Canım öp Şenizöp özlemezmisin yawrunu özlersin düşünki akşamları görüyosun şükür allah yawrunu size bağışlasın hayırlı ewlat olur inşallah sewgiyle kala.s.

Oyy darısı başıma , benim de bebişim olsa da kokusu burnumda tütse :asigim:

Ah canım en büyük derdin bu olsun... Evladını Allah bağışlasın...

Benim yerime de kokulu kokulu öp olur mu Şeniz

canim ya seni okadar cok iyi anliyorum ki.ben calismiyorum oglum fazla uyudugu zamanlarda bile oyle ozluyorumki yatagina gidip bakip bakip hasret gideriyorum hemen uyansin diye can atiyorum calisan bayanlar icin ne zordur kimbilir eve geldigin zaman butun herseyi birak ne is ne bisey sadece bebisinle ilgilen canim benim yerinede kokulu kokulu öp emi

ben bu konuyu yeni gördüm sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de en iyi şartlarda evde oluyorum kızımı koklamaya doyamıyorum akşamları..kızımı kendim yetiştiremediğim için çok üzülüyorum ama bende çalışmazsam geçimimiz çok zor olur onun geleceğini istediğimiz gibi hazırlayamayız..canım kızımı çooookkk özlüyorum

Özellikle çalışan anneler için zor durum...Allah ayırmasın sizleri ...Ben de onun yanaklarından öpüyorum

ıçerik nedeniyle konunuz " Aile, Evlilik ve Çocuklar" bölümüne taşındı bilginize

ah canım yaa
bende çalışan bir anneyim ilk çocuğumda evden çıkarken arkamdan ağlardı bende gelir işyerinde ağlardım ikinci çocuğumda ise evet yine üzülüyorum yanında olmak istiyorum ama artık ağlamıyorum yani zamanla alışıyorsun yaşadığın hayata. Allah yardımcın olsun canım bebişini benim içinde koklayarak öp. Allah sizleri birbirinize güvendirsin uzun ömürler versin inşallah. sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…