Oğlumu eğitiyorum

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Şu klozet kitlerinden aldım, baya oldu, yuvarlak ortası delik, her alıştığında bir kademe kesiliyor delik büyüyor, çevresine kum koyuyorum.
Maksadım tuvalet kabına her ne kadar kum olsada kokusundan kurtulmak, şifonu çekmek ve gitmesi, tabi kuma da para vermemek.
İlk günler çok zorlandık sonra tabi kum orda diye bir tık öğrendi, bende acele edip 2. Deliği açtım, o gün bugündür soğudu oğlum tuvalet kitinden.
Afedersiniz çişini yapıyor deliğe, diğerini klozetin dibine yapıyor, ve ben temizlemekten bıktım, ayağıyla birde olmayan kumla kapatmaya calisiyor fayansı tırtıklayıp.
İlla başında bekleyip miyavlayınca klozete götürmemi istiyor, ne yapsam ki

Şu klozet kitlerinden aldım, baya oldu, yuvarlak ortası delik, her alıştığında bir kademe kesiliyor delik büyüyor, çevresine kum koyuyorum.
Maksadım tuvalet kabına her ne kadar kum olsada kokusundan kurtulmak, şifonu çekmek ve gitmesi, tabi kuma da para vermemek.
İlk günler çok zorlandık sonra tabi kum orda diye bir tık öğrendi, bende acele edip 2. Deliği açtım, o gün bugündür soğudu oğlum tuvalet kitinden.
Afedersiniz çişini yapıyor deliğe, diğerini klozetin dibine yapıyor, ve ben temizlemekten bıktım, ayağıyla birde olmayan kumla kapatmaya calisiyor fayansı tırtıklayıp.
İlla başında bekleyip miyavlayınca klozete götürmemi istiyor, ne yapsam ki

bu konuda bir bilgim yok.
ama cok tatlı ya çok seviyorum minik evlatlarımızı ye onu benim yerime ♥️

bu konuda bir bilgim yok.
ama cok tatlı ya çok seviyorum minik evlatlarımızı ye onu benim yerime ♥
Tesekkür ederiz :KK200:
Onlarda aile bireyleri :KK200:
Ben oğlumun yatağını kanepenin üstüne koyuyorum, illa koltukta uyuyacak ya, koltukları tüylemesine engel olmak için, eşim geliyor hemen yatağını indiriyor yatmak için, bende kızıyorum oda onun özel alanı yatağını atma aşağı diyorum pardon diyor haklısın kendisi kıvrılıyor oğlum koca kanepeyi kaplayan yatağında yatıyor :-)

Ben oğlumun yatağını kanepenin üstüne koyuyorum, illa koltukta uyuyacak ya, koltukları tüylemesine engel olmak için, eşim geliyor hemen yatağını indiriyor yatmak için, bende kızıyorum oda onun özel alanı yatağını atma aşağı diyorum pardon diyor haklısın kendisi kıvrılıyor oğlum koca yatakta yatıyor :-)

minik oğlumu minik dost ile büyütmek en büyük hayalim şuan için gerçekleştiremedim şartlar müsait değil. ikinci evlâdım olacak sonuçta ona güzel ortam hazirlamam gerek hep aramızdaymış gibi hissetmesi için bu şartlar oluştuğunda bende sizden bu konuda akıl alırım ♥️

Ben oğlumun yatağını kanepenin üstüne koyuyorum, illa koltukta uyuyacak ya, koltukları tüylemesine engel olmak için, eşim geliyor hemen yatağını indiriyor yatmak için, bende kızıyorum oda onun özel alanı yatağını atma aşağı diyorum pardon diyor haklısın kendisi kıvrılıyor oğlum koca kanepeyi kaplayan yatağında yatıyor :-)

tlc yayınlanan benim belalı kedim programı var onun müptelası olmuştum ki yeni bölümleri yayınlanmıyor 🤭

tlc yayınlanan benim belalı kedim programı var onun müptelası olmuştum ki yeni bölümleri yayınlanmıyor 🤭
Ben küçük bir kız çocuğuyken mahallede hep kedileri yakalamaya çalışırdım yakalardım sıkardım sarılırdım onlara yakaladım diye çok sarılırdım bir tanesi bir tırmık attı hala izi var doğuştan geliyor bence :-)

Ben küçük bir kız çocuğuyken mahallede hep kedileri yakalamaya çalışırdım yakalardım sıkardım sarılırdım onlara yakaladım diye çok sarılırdım bir tanesi bir tırmık attı hala izi var doğuştan geliyor bence :-)

oğlum şuan aynı sizin gibi 2 buçuk yaşında kedi diyemese de tediiiii diyerek delirircesine peşinden koşuyor sarılıyor öpmeye çalışıyor bir kedi kuyruğunu tuttuğu için tırmık atmaya çalışmıştı tam elinde gelmedi ama sıyırdı oğlum hem ağlayıp hem yinede sarılmaya çalışıyordu 🤭🥰

hayvan doğası gereği kum istiyor.bence onu bundan mahrum etmeyin.kum kabını geri verin.iyi kum kullanıp sürekli temizlerseniz zaten kokmaz.acil bir yere gitmeniz gerekse nasıl olacak?

hayvan doğası gereği kum istiyor.bence onu bundan mahrum etmeyin.kum kabını geri verin.iyi kum kullanıp sürekli temizlerseniz zaten kokmaz.acil bir yere gitmeniz gerekse nasıl olacak?
Şuan o aparatın kenarlarına kum koyuyorum, ortası delik
Afedersin çişini yapıyor büyüğünü yapmıyor
Ben kediyi eğittiğimi sanırken o beni eğitiyor
Klozetin dibine yapıyor orda hiç kum yok halbuki.
Çok titizim her gün kum kabını değişip çamaşır suyuyla temizlemek beni mahfediyor
Ne yaparsam yapayım kokuyor
2-3 gün o kum kabı kokmadan duramıyor
Her gün temizlemek gerekiyor :KK43:

Çok titizim her gün kum kabını değişip çamaşır suyuyla temizlemek beni mahfediyor
Kum olarak ne kullanıyorsunuz yuksek karbonlu kedi kumu denedinizmi? Lakin banada kokuyordu lavantali, pudrali..
Ama karbonlu hic kokmuyor. Sureklide çamaşır suyuyla yikamayin yahu hayvani alerji eder siniz

evercleanin sabunlusuydu galiba o hiç kokmuyordu onu denediniz mi?onu kullanırken kedi bile mis gibi sabun kokuyordu.karbonat atın diyorlar birde kuma ama ben denemedim.bizim kedinin kumu ikinci gün kokuyor ancak yere yapması daha kötü gibi geldi.

Back
X