- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..Çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..Dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..Akıl verin kızlar..napmalıyız..
[ı]arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..akıl verin kızlar..napmalıyız..[/ı]
size çok kötü bir eş olabilir ama kötü bir baba olmayabilir..
babası sonuçta görmesi gerekli diye düşünüyorum..
evde yalnızken almayın onu..anneniz falan vardsa o zaman gelsin..siz mutfakta falan durun karşılaşmanıza gerek yok..
pastanede buluşmak çocuk içinde kötü olabilir.
evde yalnız olamayacz ama asıl sorun evin erkekleri işte olacak o saatlerde..anneme de çok kızgın yani gecen geldiğinde evde kavga gürültü çıkmıştı..yalnızken eve almaya cesaret edemeyiz..
oğlım daha 4 aylık pastanede buluşmaktan bişey anlamaz eğer kötü olur dediğiniz psikolojisi içinse..
arkadaşlar hatırlarsınız eşimden ayrı yaşıyorum 1 aydır ,konumda bahsetmiştim..olay şu ki eşim geöen salı msj attı..Çarşamba günü oğlumu görmeye gelecem diye..haklı olarak eve almak istemiyorum onu,hem bi sürü hakaret et,sevglinle msjlaş gözümün önünde mosmor boyunlarla gel bi de evime alıp çay kahve mi yapıyım..aradıgında evde deiliz pastaneye geç otur geliriz diyecem..Dün face de acayip acayip yazılar yazmış üstü kapalı tehdit içerikli..bana değil kendi duvarında..korkmadık da değil yani..ama napacaz bilemedik..bebeğimi göstermesem tehditleri öne sürerek bu kez iyice kinlenecek oğlumu göremedim diye..Akıl verin kızlar..napmalıyız..
eşim kafasına taktıgını sırf inadından bile yapabilen bi insandır..ben lohusayken sırf seni üzmek,sütünün kesilmesini istediğim için o piçi alıcam senden bile demiş bi insandır..sevdiğinden falan deil kaçırmaya çalışşsa da beni üzmek için yine yapar..gözü karadır bide..ani sinirleri vardır hani şu yapıp edip sonra pişman olan cinslerden..onun için eve gelmesini istemiyorum silah alır gelir bıçak alır gelir bilemem ki kapıyı kapatınca ne yapacagını..dışarda cesaret edemez diye düşünüyorm.bir de yalnız olmam zaten..babamın işyerinin yakınında bi yer seçecem eğer dışarıda buluşursak..büyük ihtimal kv. de falan da gelecek.kendimi naısl tutacam bilmiyorm.Babasıdır dokunacak,öpecek ama o kadının bebeğimie dokunacagını bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?