oğlum şu an 22 aylık..ona bakan bir teyzesi var..ama yazın teyzemiz başka bir yere taşınacak..yeni bir bakıcı yerine 3 yaş grubu içinde kreşe versem sizce erken mi olur o zaman 28 aylık olmuş olacak..bulunduğum yer çok küçük bir yer..yakınımda oğlumun yaşıtı yok..hep yalnız büyüyor.henüz konuşamıyor bile.kreşe versem hem gelişi için iyi olur diyorum ama emin olamıyorum..eşim pek istemiyor..kararsız kaldım..
daha çok var demeyin..kararımı şimdiden vermeliyim.yeni bakıcı arayacaksam şimdiden bakmalıyım yazın burada olmayacağım..kreş olacaksa şimdiden ayarlamalıyım hemde yazın memleketimdeki bir kreşe birer saatlik verip alıştırma yapmalıyım..
fikirlerinize ihtiyacım var....
oğlum şu an 22 aylık..ona bakan bir teyzesi var..ama yazın teyzemiz başka bir yere taşınacak..yeni bir bakıcı yerine 3 yaş grubu içinde kreşe versem sizce erken mi olur o zaman 28 aylık olmuş olacak..bulunduğum yer çok küçük bir yer..yakınımda oğlumun yaşıtı yok..hep yalnız büyüyor.henüz konuşamıyor bile.kreşe versem hem gelişi için iyi olur diyorum ama emin olamıyorum..eşim pek istemiyor..kararsız kaldım..
daha çok var demeyin..kararımı şimdiden vermeliyim.yeni bakıcı arayacaksam şimdiden bakmalıyım yazın burada olmayacağım..kreş olacaksa şimdiden ayarlamalıyım hemde yazın memleketimdeki bir kreşe birer saatlik verip alıştırma yapmalıyım..
bu konu beni de düşündürüyoroğlum bu ayın 26sında 20 aylık olacak, şu an için annemler bakıyor ama mayıs 25 te annemler evlerine dönecekler(şehir dışında oturuyorlar). oğlum o zaman 21 aylık olacak. Bakıcı mı tutsam yoksa kreşe mi versem karar veremiyorum. Bir de ben 3-4 ay sonra 2. bebeği düşünüyorum,sonrasında da 2 yıl ücretsiz izin. Oğlumu bu 1 yıl için kreşe mi versem yoksa bakıcı mı tutsam ?????
Konu sahibi arkadaşa cevap vermek yerine kendi sorunumu paylaştım kusura bakmayın. Ama kelin ilacı olsa başına sürermiş :)
Bu tip kreşlerde kayıt için şart aranıyor mu peki? Tuvalet eğitimini almışl olmak gibi mesela?
Sık sık hasta olmak dışında ne gibi sorunlarla karşılaşılabilir? Ortamları nasıl, sınıf sınıf mı?
Benim de alternatiflerim arasında, yaklaşık 22-23 aylık olacak oğlum. Ya bakıcı ya kreş. Bakalım hangisi olacak.Hayırlısı. İstanbula tayin göreceğiz bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?