Oğlumu memeden nasıl ayıracağım ne olur bir yol gösterin

Bayanların ortak fikri göğüse bir şey sürmek hepinizin dediğini tek tek deneyeceğim.... Bugün sabah 7:30 gibi emdi oğlum bugün zorda olsa emzirmeden uyuttum az önce dayanamadı daha anne meme diye geldi kıyamadım emzirdim onuda 2 dk emdi bıraktı gündüzleri böyle devam etsem 1 hafta falan sonra geceye geçsem olur mu acaba gece nasıl yapacam hiç bilmiyorum tabi

Canım bugünlerde annenlere gidemezmisin hem moral olur farklı ortam cocuğun dikkati dağılır.cocuklar cok akıllılar farkediyordur uzaklastigini.ama kiyamiyorum deme hem senin icin iyi değil hemde onun icin.bende buyuk kızımı emzirirken hamile kaldım bilmeden 7 hafta küsur süt verdim inan kızım zayıfladı o süt onlara hiç yaramıyor hem seninvucudundaki mineraller 3 kisiye yetmez.oncelikle senin saglıgın cok önemli

Sabir tasi var baharatcilarda bildigim kac kisi öyle birakti bende oglumu iki yasinda ayni sini yaptim hemen birakti

2yildir her agladiginda, aciktiginda ozlediğinde korktuğunda annesinin simsicak sevgisiyle güven içinde emen çocuk için en güvendiği limana bi anda karalar surmek, salcalar sürmek, bant yapistirmak, sabir otu sakizlar killarla tiksindirmek nasil bir güven kaybi oluşturur hic düşündünüz mu? Biraz uğraşmak oyalamak oyun oynayip unutturmaya calisarak emzirme aralarini acip alistirmak çocuğumuzu yaralamadan bu sureci bitirmek varken neden bir anda kesip kurtuluverelim diye çocuğun psikolojisini gozardi ediyoruz? En guvendiginiz kişinin bi anda sizi ben hastayim artik bana gelme beni görme hem bak çokta kirliyim artik dediğini düşünün. Lütfen eski yöntemlerin çocuklarda biraktigi izleri bi arastirin. Hiçbir uzman onaylamiyo bunlari. Neden pedegoglarin tavsiyelerine kulak vermeyi denemiyorsunuz? Çok üzülüyorum bunlari duyunca. O yavru için nekadar zor bisey böyle tiksinerek ayrilmasi.Sizde uzuluyorsunuz. Alistirarak bbırakmak ikinizede iyi gelecek halbuki. Başaran çok kişi var. Lütfen arastirin önce bu yöntemi deneyin. En zoru ama en guvenlisi.

Son düzenleme:
Kızlar bugün de oğluma egg olmuş dedim ve vermedim ama çok zor uyudu ilk günler böyle olması normal mi :52:

22 aylık bir oğlum var emiyor ve ben geçen hafta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim... öğrendiğimden beri oğlumu gündüzleri sadece uyuyacağı zaman emzirdim bugün emzirmeden uyutayım dedim önce banyo yaptırdım sonra yemek yedirdim ayağımda sallamaya başladım sürekli anne meme dedi bende egg olmuş dedim hiç açmadan. Yarım saat salladım yok uyumadı tekmeledi ağladı sızladı en son dayanamadım kucağıma aldım ayağa kalktım salladım gözleri kapanınca da oturdum kucağımda uyuya kaldı....çok zor oldu ama uyudu emmeden.... Ben nasıl yapacağım her gün böyle mi olacak gece ne yapacağım yardım edin ne olur siz nasıl bıraktırdınız.:52:

Oğlunuzu memeden ayırmanın en kolay yolu meme uçlarınızı pekmez sürmektir. Bir yakınım o şekilde bıraktırdı.

22 aylık bir oğlum var emiyor ve ben geçen hafta 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim... öğrendiğimden beri oğlumu gündüzleri sadece uyuyacağı zaman emzirdim bugün emzirmeden uyutayım dedim önce banyo yaptırdım sonra yemek yedirdim ayağımda sallamaya başladım sürekli anne meme dedi bende egg olmuş dedim hiç açmadan. Yarım saat salladım yok uyumadı tekmeledi ağladı sızladı en son dayanamadım kucağıma aldım ayağa kalktım salladım gözleri kapanınca da oturdum kucağımda uyuya kaldı....çok zor oldu ama uyudu emmeden.... Ben nasıl yapacağım her gün böyle mi olacak gece ne yapacağım yardım edin ne olur siz nasıl bıraktırdınız.:52:

Annem de ben bırakıyım diye kahve sürmüş göğüs uçlarına, bi daha emmemişim :1:

Back
X