- Konu Sahibi yakamoz6060
Teşekkür ederim tavsiyen için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 21.5 aylık oglum var sütten kesmek istiyorum artık sürekli emiyor beni 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüm ama geceleri 20 kez emiyor bazen buda beni çok yıpratıyor. Memeye guvendigi için aciktikça emmek istiyor. En zoru da bazen markette göğüsümü açmaya çalışıp emmek istemesi. Artık başlamak istiyorum bugün karar aldım meme ucuna bant yapıştırdım oğlumla konusup bak oğlum sen büyüdüğün için meme gitmiş yok dedim tuhaf tuhaf baktı sadece doğru mu yapıyorum orası tartışılır. Yavaş yavaş birakirim diyordum ama o daha zor gibi geldi siz önerirsiniz?
Ayy canım ya insan ne vicdan azabi çekiyor değil mi kendini suçlu gibi hissetmesine neden oluyor bu durum darısı basıma ya çok zor sol göğüsüm çok fena nefes alinca bile sızlıyor hala gidip gelip memeye bakıyor kuzum
Oğlum sandalyeden düştü biraz önce çok agladi dayamadim memeyi verdim nasıl özlemiş canım yavrum. Bir süre emsin değil mi kızlar
Memeler gitmis olayina koptum :)) benim kizim henuz bes aylik ve en az 1 yasina kadar emzirmek istiyorum. Ondan sonra sutum olursa insallah sagip biberonla vermek istiyorum. Bu sekilde veren varmi 1 yas ve uzeri cocuguna?
Oğlum sandalyeden düştü biraz önce çok agladi dayamadim memeyi verdim nasıl özlemiş canım yavrum. Bir süre emsin değil mi kızlar
Teşekkür ederim tavsiyen için