• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Geçmiş olsun.

"Ne biçim konuşuyorsun sen? Dalga mı geçiyon adam mı seçiyon?" vb. cümlelerle çıkışıp telefonu suratına kapatsaydınız? Biraz iyi gelirdi, acılı anlarınızda öfkenizi hapsetmeyin lütfen içinizde, hele ki böyle şuursuz insanlar karşısında.

Lütfen sizi bilerek veya bilmeyerek hırpalayan insanlara fırsat vermeyin, duygularınızı bastırmayın kendinizi hasta edersiniz...Hak ettikleri lafları ne kadar sert olursa olsun söyleyin. Bu hassas süreçte kimsenin karşınızda saçmalama lüksü yok çünkü.

Bebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını

Bir de konu sahibi siz gene şükredin bu densizliği yapan kayınvalideniz. Dün burda bir konu okumuştum. Kadın düşük yapıyor ya da kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalıyor. Kocası evde bu konunun konuşulmasını yasaklıyor. En destek olması gereken diğer yarısı bunu yapıyor.

Ya çıldırıyorum böyle insanlara. Kendi annelerimiz kocanı idare et der, kocanın annesi aynı şeyi der. Ya çok merak ediyorum erkeklere de böyle telefonla arayıp öğütler veren oluyor mu? Karın şu an hassas bir dönemde sakın onu ihmal etme, sevgiye ilgiye boğ diyen oluyor mu?
Ben anlamıyorum neden herkes ama herkes kadınlara ne yapması konusunda öğüt veriyor. Sadece bu konu bile değil her konuda. Şöyle yap kızım, böyle yap kızım, idare et kızım, kocandır kızım, erkektir kızım.
Kayınvalideniz iyice şaşırtmış. Allah akıl fikir versin. Bir kadın olarak biraz daha anlayışlı olmalıydı. Ben hiç doğurmadım ben bile tahmin edebiliyorum içinde bulunduğunuz hormonel karmaşayı, korkunç acıyı. Azcık empati ya.
Ha bir de derler kadın hemen anne olduğunu hisseder ama erkek kucağına alınca hatta ve hatta kendisi ile iletişime geçince ancak baba olduğunu idrak eder. İlgisiz babalar konusunda böyle demeyi biliyor büyükler ama bu durumda en çok annenin teselliye ihtiyaç duyduğunu göremiyorlar. Yazık.
Allah yardımcınız olsun.
kardeşimin eşi hamile kalmıştı
bebekleri 2 aylıkken düştü
kardesım ilk basta eşine kimseye soylemeyelim demiş
ama kız dayanamamıs sevincten herkese soylemıs

bebek düşünce de çok üzüldü kardesımın eşi, kardeşim de üzüldü tabi ama kardesım sürekli soylendı
başına kaktı söylemeyecektın ınsanlara diye
ben orada kardesımi uyardım mesela
anne olacak olan oydu , içinde hissedecek olan oydu, o senden kat kat daha fazla üzülmüştür , bir de sen üzme dedim.

bu arada gelinimizi ben de gram sevmiyorum ve konusmuyoruz .
ama yıne de kardesımın evliliği bozulsun istemem

Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
allahım sana sabır versin hayırlısı ile en kısa zamanda toparlanırsın da sağlıkla bir bebeği kucağına almak nasip olur inşallah.
kadın belli ki kendi çapında gereksiz "annelik" yapıyor. güya kendi evladını düşünüp üzüntüsünden üzüntü çıkarıyor. boşver hiç sallama. onun tesellisi de yermesi de gerekmez. zaten ince fikirli olsa sana bunu yapmaz. değiştiremediğin şeyler için tatlı canını üzme..

Aramasa daha iyiymiş bu ne şimdi.Asıl sizin canınız yanıyor canınızdan can gitti.Allah sabırlar versin.

ee siz sustunuzmu oyle ben o halin acisiyla tepkimi gosterirdim ne derdim.benim cigerimden kalbimden sokulmus.oglun beni teselli olacagina guv olacagina sen ne diyorsun bana..tabi el kiziyiz ya beni dusunenmi olur..kendi annelerimiz boylemi olur Allah askina..olmaz tabiki..

kardeşimin eşi hamile kalmıştı
bebekleri 2 aylıkken düştü
kardesım ilk basta eşine kimseye soylemeyelim demiş
ama kız dayanamamıs sevincten herkese soylemıs

bebek düşünce de çok üzüldü kardesımın eşi, kardeşim de üzüldü tabi ama kardesım sürekli soylendı
başına kaktı söylemeyecektın ınsanlara diye
ben orada kardesımi uyardım mesela
anne olacak olan oydu , içinde hissedecek olan oydu, o senden kat kat daha fazla üzülmüştür , bir de sen üzme dedim.

bu arada gelinimizi ben de gram sevmiyorum ve konusmuyoruz .
ama yıne de kardesımın evliliği bozulsun istemem

Çok takdir ettim. Herkes azıcık böyle olsa daha az sıkıntı olurdu pek çok konuda.

Çok takdir ettim. Herkes azıcık böyle olsa daha az sıkıntı olurdu pek çok konuda.
burada görümce diye taşlandığım çok zamanlar oldu ama yıne de Allah içimi biliyor kızı sevmesem de ayrılsınlar dilemem ya da doldurmam
:)
herkes ara bozma derdinde
sonucta hepimiz hem görümce hem de geliniz ama önemli olan eşimizle olan mutlulugumuz

''Evet annecim,haklısın annecim,çok doğrusun annecim. Allah bize sabır sana da vicdan versin annecim. Çattttt! Dıtttt Dıtttt...:63:
Yapılması gereken buydu bence. O an yapsanız bunu içiniz ferahlardı eminim.
Şimdi durup durup kendinizi boşuna sinirlendirip daha da üzmeyin.
Çok geçmişler olsun.

Bacım bende aynı acıyı yaşadım benim yanımda kimsem yoktu ailemden eşimden başka kv den çok ayıpeetmiş seni anlaması lazımdı oda anne cünkü ama Allah akıl fikir versin nedeyim ben unutamadım acısı hayla derin sanki dun olmuş gbi:cry: yine oldu bebisim ama tekrar ddüştübeterin beteri var hamdolsun bugunumuze hhayırlısı olsun hakkında hakkımızda :KK43:

kendi kaynanamı gördüm bi an... Allah sabır versin size

üzülme ama susma da

bebeği oğlun karnında taşıyordu da o mu düşürdü deseydin yeterdi

densiz işte

onların oğlu üzülür de biz üzülmeyiz

mümkünse görüşme bu süreçte onunla

Oglunmu cocuk dusurdu be kadin asil onun guclu olup beni teselli etmesi gerekiyor deseydinizya densiz kadina.

Önemli olan kıymetli oğluşunun duyguları,sizin ne hissettiğiniz ruhunuzun ve duygularınızın ne önemi var..
O bebeği taşıyan annedir,hiçbirşey annenin duyguları kadar olamaz,k.valideniz de kadın olarak bunu anlayamamış hala..
Evlat candır ama ben evladımı yitirmişken, bana gereksizce oğlunu anlatması onu teselli etmemi söylemesi iyice soğudum kv den

Back
X