• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumu yüreklendir ! onu teselli et

Bebeğimi kaybedeli 4 gün oldu...
Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını
Gecmiş olsun canım. Bu tip anneler'e anne demek istemiyorum. Sapıklar. Ben de ölümden döndüğümde ramazandı. Kv nın bana soyledıgı '' ramazan ramazan nerden cıktı bu hastalık, oglum aç kalıyor sefil oluyor'' du:sinirli:

Kv dün akşam geçmiş olsun için aradı eşime ağlamış sonra tlf bana verdi, beni teselli etmek şu yana dursun, " oğlumu yüreklendir sen güçlü ol, o şimdi çok üzülmüştür senden daha çok üzülmüştür ah oğlum vah oğlum vs .. " konuştu beni iyice çıldırttı bu kadın deli mi yoksa beni mi delirtmeye çalışıyor?
Yaklaşık 20 25 gün yoğun regl gibi kanama yaşadım sancılarım ağrılarım stresim psikolojikmen çökmüşüm herşeyin üstüne birde kaybetmişim canımdan can gitmiş parçam gitmiş böyle teselli veriyor. Oğluna ağlıyor sonra tlf alıp beni oğluyla ilgili teselli vermem için tembihliyor ...
Ayrıca merak ettim. Sizden daha cok uzülen oğlu , bebegınız ve sizin için sevıncten pervane oldu mu? Olsa aynı kaynana kıskançlıktan ıkıye yarılır. Maksat gelin sinir hastası olsun. Gorusmeyın bence de

geçmiş olsun cnm.senin acın sana yeter takmamaya çalış.

Öncelikle çok geçmiş olsun.. karşındaki hem cahil hem bencil olunca her şeyi duyuyosun da görüyosun da.. kv bana da bize saygıyı boşver oğlumu mutlu et oğlumu demişti ben de bizi rahat bırak da mutlu edeyim yalnız bıraktığınız mı var demiştim. Bunlara anlayacağı dilden konuşucaksın..
Eşin ne dedi bu aranızda geçen muhabbete?
Haklısın valla anlayacakları dilden konuşmak en güzeli

Canım ben karar verdim kv lerin biri değil hepsi aynı bir günde gelininizi düşünün onlarında bir annenin kuzusu olduğunu hatırlayın. Sonra da bizden yakınlık bekliyorlae ama gene biz kabahatli oluyoruz soğuk olan biz oluyoruz. Yaşadığın acıyı anlayamam ama kv sana hissettirdiğini anlayabilirim. Ben 5 günlük lohusa iken sütüm gelmemişken kızım memeyi tutamıyorken sezaryen ağrıları dayanılmazken kv söyledikleri sayesinde sinir krizi geçirdim ve kv eşime dönüp oğlum sen üzülme ben neler duydum dedi. Bana nasılsın kızım demedi benim için de bu olaydan sonra kv kişisi bitti...
Benim içinde söyledi buna benzer şeyler oğluna :KK57:
Demek kayınvalidelikte davranışlar adından ötürü bulaşıcı oluyor

Gecmiş olsun canım. Bu tip anneler'e anne demek istemiyorum. Sapıklar. Ben de ölümden döndüğümde ramazandı. Kv nın bana soyledıgı '' ramazan ramazan nerden cıktı bu hastalık, oglum aç kalıyor sefil oluyor'' du:sinirli:
Bi yaşıma daha girdim :oha:
Al birini vur öbürüne vallahi

Ayrıca merak ettim. Sizden daha cok uzülen oğlu , bebegınız ve sizin için sevıncten pervane oldu mu? Olsa aynı kaynana kıskançlıktan ıkıye yarılır. Maksat gelin sinir hastası olsun. Gorusmeyın bence de
Oldu canım oldu eşim gerçekten bize düşkün kvdemde bunu bildiğinden gördüğünden aramız limoni oldu ya zaten

Oldu canım oldu eşim gerçekten bize düşkün kvdemde bunu bildiğinden gördüğünden aramız limoni oldu ya zaten
Maşallah . Allah bozmasın o zaman. Benim eşim de annesi gibi. Hanileyim suan ama umrunda degul oysa o kadar cok ıstemişti bu cocugu. Allah bana sabır versın. Nerdeyse ayrılalım diyceö, az kaldı

Kadından kadına hep bir eziyet, hep bir had bildirme, hep bir görev(!?) hatırlatma! Anne bir de bunu diyen.. Ben anne olmadığım halde şaştım kaldım, bu nasıl bir tavır!
Sanki bir tek o anne, sanki bir tek onun oğlu kıymetli. İnsan olan oğlunu çeker kenara, karına destek ol, sen bir üzüldüysen onun içinde ne kıyametler kopuyor şimdi, aman kalbini kırma, aman sen güçlü dur ona da güç ver, derdi.
Kadına yüklenmeyen rol kalmamış zaten, bir tek evladını düşüren kadına kocaya destek olma görevi verilmesi eksik kalmıştı, onu da duyduk tam oldu :işsiz:
Şuursuz!

Ayrıca başınız sağolsun scarlettjohansson scarlettjohansson . Umarım tez zamanda biraz olsa da hafifler acınız..

Back
X