• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun adı

Benim çok sevgili kayınpederimin de güya espriyle karışık kızı olanlara yönelik "erkek değiller demek ki kızları oluyor, erkek olsalar erkek çocukları olur" demişliği var.:KK57: Ben de dedim ki hiç gözüm yok erkek evlatta. Olursa olur olmazsa olmaz. Kız evlat gibisi var mı, kızlar daha hayırlı oluyor dedim. Sus pus oldular. Gıcık oluyorum cahil cahil muhabbetlere.:KK62:

Hala bu zihniyette insanlaryaşıyor mu, ilkçağda tarım toplumunda olsak erkek çcuk kıymetli olmasını anlarım iş gücü bakımından ama çağımızda erkeğin kızın bir farkı yok. Erkek kız diye ayıranların imtihanı da o erkek diye ayırdıkları evlatla oluyor genelde...

cok sinir oluyorum su büyüklerin ismini koydurma durumuna.cok cok cok iyi yapmıssın koymamakla.sinir olursa olsun benimkide dedesinin ismini koymak istiyo erkek olursa ama koydurmıycam tek ismi olsun güzel isim olsun içime sinen olsun.bosverrrrrrrrrrrr...en güzeli yapmıssın....

esinin CANI SIKILMIS kendine eglence ariyor herhalde
sen soguma da yok diyorsun birak konussun dursun

biz koydukda noldu ben daha esimden baabsinin adini duymadim, benim buldugum ikinci ismi soyluor, ben ondan çok diyorum kp in ismini

kizimda annemin adi benim fazla seçenegim yokdu ikinci ismi kabul ettirene kadar gobegim çatladi
simdide kuçuk kayin diyor oglu olursa tek koyacakmis babasinin ismini, buyusun koysun hiçde umrum olmaz

arkadaşlar,yorumlarınız için çok teşekkür ederim,benim için kıymetliler.içimde ufak bir tereddüt vardı ,uçup gitti sayenizde.hepinize hayırlı bayramlar diliyorum

bende bu illede su isim olsun diye tutturanlara cok sogugum , ne alaka yani anne baba karar verir buna baskası degil

Back
X