- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi aquarius24
-
Cok tesekkür ederim, masallah ne güzel insallah bizde atlatiriz bir an önce. Nasildi peki ameliyat sonrasi? Hic agrisi aglamasi oldumu?Öncelikle geçmiş olsun. Benim oğlum da o aylarda hidrosel değil ama inmemiş testis ameliyatı ve aynı anda sünnet oldu. Ben de çok tedirgin ve berbattım. Neyse ki atlattık çok şükür. Şimdi 13 yaşında bir ergen. Bence anne olduğumuz için böyle oluyoruz. Korkmayın dua edin. Allah'a güvenip hayırlısıyla ameliyatını yaptırın.
Amin cok tesekkür ederim.Ameliyat tecrübem pek yok aman olmasındaonun için kesin bir şeyler söyleyemem lakin Allahın izniyle insallah oğlunuz göz açıp kapayıncaya kadar sağsağlim acısız sızısız çıkar ameliyattan içinizi ferah tutun ameliyattan önce boy kilo kan tetkikleri falan mutlaka yapılır narkoz verileceği için,yani sizde hatırlatırsınız doktorlara kuş gibi girer kuş gibi çıkar minik oğlan insallah.
Benimde oğlum var 6,5 yaşında seneye o da sünnet olacak bir anne olarak kaygını cok iyi anlıyorum ama evham yapma bol bol dua et rabbim sifasını versin çok geçmiş olsun,iyi geceler.
O zamanki ameliyat şimdikine göre daha farklıydı tabi. Yani şimdi iyileşme süreci daha hızlı diye biliyorum. Mutlaka ağrısı olmuştur çok küçüktü çünkü. Daha ana kuzusu olduğu için hep yanında yatmamı, dipdibe olmayı istedi ben de canıma minnet kucağımdan indirmedim. Bol bol sevgiyle kucaklayın öpün. En iyi ağrı kesiciCok tesekkür ederim, masallah ne güzel insallah bizde atlatiriz bir an önce. Nasildi peki ameliyat sonrasi? Hic agrisi aglamasi oldumu?
Oyy kiyamam ya, evet bir süre o inmek istese bile indirmicek bi halim var kucaktan :) cok saolun tecrübe yasamis biriyle konusmak biraz daha iyi geldiO zamanki ameliyat şimdikine göre daha farklıydı tabi. Yani şimdi iyileşme süreci daha hızlı diye biliyorum. Mutlaka ağrısı olmuştur çok küçüktü çünkü. Daha ana kuzusu olduğu için hep yanında yatmamı, dipdibe olmayı istedi ben de canıma minnet kucağımdan indirmedim. Bol bol sevgiyle kucaklayın öpün. En iyi ağrı kesici
Cok tesekkür ederim, sizede gecmis olsun. Insallah dediginiz gibi hafif gecsinBenim oğlum da 18 aylıkken oldu,aradan sünneti de çıkardık. Doktor dedi ki hatta ameliyata değil sünnete odaklanın çünkü sünnet canını acıtacak sadece. Sabah ameliyat oldu akşam eve geldik huzursuzlandı diye. Geçmiş olsun çok sıkıntı yapmayın hafif geçiyor.
Yok hiç sıkıntı yapmayın. Ben de çok çok sıkılmıştım ameliyat olmadan. Kafamda uğultular dolanıyordu. Birebir hissediyorum ne yaşadığınızı. Sadece o kadar doktor hemşire vs den korkmuştu. O yüzden eve getirdik akşam. Sünnetinin bakımında ağladı biraz. O da korkudan büyük ihtimalle. Oy yavrum :)Cok tesekkür ederim, sizede gecmis olsun. Insallah dediginiz gibi hafif gecsin
Cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin, insallah atlatim paylasirim. Güvenmek en önemlisi sanirim, hastahanedeki ön görüsmeye henüz gitmedim belki ozaman biraz daha bilgilendirilirsem güvenirim, umarim:)Geçmiş olsun inşallah sağlıkla biran önce atlatır ameliyatını oğlunuz. Bu konuda bilgim yok ama aklınıza olumsuz düşünceler getirmeyin.artık kalp gibi beyin gibi ameliyatlar bile kolaylıkla yapılabiliyor teknoloji ve tıp çok ilerledi.Allah'a ve doktorlara güvenin. Güzel haberleri de paylaşın bizimle.bekliyoruz:)
Oy kiyamam ya düsünebiliyorum o anki hallerini, bakalim bizimki ne yapcak tek gece kalmaliymisiz, insallah durur:)Yok hiç sıkıntı yapmayın. Ben de çok çok sıkılmıştım ameliyat olmadan. Kafamda uğultular dolanıyordu. Birebir hissediyorum ne yaşadığınızı. Sadece o kadar doktor hemşire vs den korkmuştu. O yüzden eve getirdik akşam. Sünnetinin bakımında ağladı biraz. O da korkudan büyük ihtimalle. Oy yavrum :)
Anne olmak işte ah ah..
benim büyük oğlum olmuştu 2 yaş civarında.14 aylik bi oglum var dogdugundan beri bir cok erkek bebekte olabilecek 'hidrosel' rahatsizligi var. (-Hidrosel yumurtalikta su birikintisi) Doktorumuz mecbur ameliyat önerdi, saten birkac ay öncede fimozis (pipisinde daralma) oldugu icinde sünnet yaptirmamizi söylemisti. Bugün iki ameliyati bir arada yapmak icin randevu verdiler.
Gelgelelim bana; tamam sünnetten yana korkum yok ta, diger ameliyat icin endiseliyim. Aslinda ikisi bir arada diye endiseliyim. Netten biraz arastirayim dedim narkoz ve ameliyat hakkinda biseyler, kendimi korkuttum resmen. Normalde hic böyle bi insan degilimdir, ama söz konusu kücücük bebek...
Ne bileyim ya narkoz tam etki etmezde uyanir hissederse? Varmis öyle vakalar. Ben sezaryen oldum ve korku doluydu, acaba hala onunmu etkisindeyim bilmiyorum.
Daha önce cocugu, tanidigi vs. hidroselden dolayi ameliyat gecirmisse bilgi edinmek isterim. Ve de rahatlatici birseyler duymayada ihtiyacim var sanirim
14 aylik bi oglum var dogdugundan beri bir cok erkek bebekte olabilecek 'hidrosel' rahatsizligi var. (-Hidrosel yumurtalikta su birikintisi) Doktorumuz mecbur ameliyat önerdi, saten birkac ay öncede fimozis (pipisinde daralma) oldugu icinde sünnet yaptirmamizi söylemisti. Bugün iki ameliyati bir arada yapmak icin randevu verdiler.
Gelgelelim bana; tamam sünnetten yana korkum yok ta, diger ameliyat icin endiseliyim. Aslinda ikisi bir arada diye endiseliyim. Netten biraz arastirayim dedim narkoz ve ameliyat hakkinda biseyler, kendimi korkuttum resmen. Normalde hic böyle bi insan degilimdir, ama söz konusu kücücük bebek...
Ne bileyim ya narkoz tam etki etmezde uyanir hissederse? Varmis öyle vakalar. Ben sezaryen oldum ve korku doluydu, acaba hala onunmu etkisindeyim bilmiyorum.
Daha önce cocugu, tanidigi vs. hidroselden dolayi ameliyat gecirmisse bilgi edinmek isterim. Ve de rahatlatici birseyler duymayada ihtiyacim var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?