Oğlumun anaokulu yaşı küçük mu

Kızım 3.5 yaşında gitti geçen yıl.5 gün saba 8 akşam 4.30 arası. Çok seviyor alışır merak etmeyin.çok duygusal davranmayın.evde bir çocuk daha var küçük.en azından kendi yaşıtlarıyla paylaşımı ve oyunu öğrenir. BEn çokkk memnunum

Merhaba sizinle sadece tecrubemi paylasicam dogrusunu en iyi siz bilirsiniz cocugunuzu siz tanirsiniz 2.5 yasinda oglum var ve cok hareketli herkes tam gun ver sende dinlen isini rahat yap diyor ama olmaz kesinlikle yarim gunden fazlasini bunyesi kaldirmaz hala koynuma girip uyuyor oglen bundan kopartamam o daha bebek yemek konusuna zamanla alisir diyor etrafimdaki herkes bu konuda sabredin bende o konuda ayni donemdeyim ben 3 yarim gun baslattim ekimde 5 yarima geciricem ama baktim ters etki yapicak istemicek aninda 3e dusururum birde bebek gelicek ama ben daha cok yorulurum onemli degil onlarin mutlulugu daha onemli
Bakin ordada kaliteli zaman geciriyorlar sadece gun ve saat kismini gozden gecirin gerisi yoluna girer insallah

Ben yazdırırken 3 tam yazdirdim ama müdür 5 gun yarimda getirebilirsin dedi.Ben zaman zaman gidip kamerayla oğlumu izliycem zaten nasıl gidiyor mutlu mu acmi tok mu o benim herşeyim InşaAllah herşey yoluna girer.tesekur ederim aydinlattiginiz icin

3 yaş anaokulu için erken kreş yaşı 3 yaş. Bizimki 4 de gitti anaokuluna. Sorun yaşamadım ama öğretmeni çok anlayışlıydı dersten sıkılinca onun oyun oynamasına müsade ederdi. O henüz kreş yaşında seneye görüşçem onla dedi

Anaokulu öğretmeniyim. Özel kurumda çalışıyorum. 2-5 yaş arası çocuklarımız var. Bizimki birazcık oyun okulu şeklinde. 2 yaş grubu en kalabalık grup, bazıları 1 hafta içinde alışırken bazıları okulun son gününe kadar sorunlar yaşadı. Mesela bir öğrencim var 2,5 yaşında kız çocuğu, okula girer girmez kahvaltıya inerdik, dizime oturup babamı özledim diye ağlardı, akşam üzeri babası almaya gelirdi, arabada öğretmenimi özledim diye ağlarmış. O dönem bitene kadar hergün böyle oldu. Ama bunun haricinde sıkıntı yaşamadık.

Bu birazcık çocuğa, birazcık gitti okula, birazcıkta öğretmenine bağlı. Ne kadar şefkat görürlerse o kadar çabuk ısınıyorlar, şimdiye kadar öğrencilerimin bir çoğu böyleydi.

Ha benim kişisel fikrim, çalışmıyor olsam 2-3 yaşında kreşe göndermezdim. Evde kendim kreşlerde yapılan aktiviteleri yapmaya çalışırdım çocuğumla. Ama sosyalleşmesi, arkadaş edinmesi,paylaşımı öğrenmesi içinde oldukça faydalı.

Biraz vakit verin ona, alışıcaktır..

Uyum sürecinde süreyi yavaş yavaş uzatmanızi tavsiye ederim. Yoksa çocuklarda okula karşı bir tepki oluşuyor. Ayrıca çalışmıyorsanız 3 yaşta tam gün uzun bence

Bence en ideal yaş 3-3,5 yaş. Burda önemli olan sizin kararlı olmanız. Oray'a neden gittiğini, kaçta onu alacağınızı vs anlatmışsınızdır zaten. Yemek olayına gelince de bence aç kalır diye düşünmeyin. Oğlum yemek konusunda çok sıkıntılıydı ama bu problemi okulda çözdük. Okulda çok güzel yiyor ama evde yine eskisi gibi:) ayrıca orda kurallara çok güzel alışıyorlar ama evde yine yaramaz yine yaramaz. Küçük bir çocuğunuz daha var sonuçta onun da birebir ilgiye ihtiyac var. Vicdan yapılacak bir durum da yok. Bence devam edin

Kızım 3 yaşında Bayram'dan sonra kreşe başlayacak yarım gün. Alışsın diye iki gün gönderdim gidince yüzüme bile bakmıyor. Şimdiden yarım günde Nasıl eve getirecem dşye düşünüyorım

Tahmin ediyorum onu dusunuyorsunuz belli endisenizden annesi olarak en dogru karari siz verirsiniz bundan supheniz olmasin ama alisma sureci olarak bi 15 gunu gozden cikartin acele etmeyin alismasi icin zaman taniyin ve hic bikmadan okula oyun oynamasi icin goturdugunuzu aksamlari onunla olmaktan cok keyif aldiginizi soyleyin kucuk adama

1.5 yaşındaki oğlunuzu mu 3 yaşındaki kızınızı mı verdiniz anlamadım.Yaramaz diye okula verilmez bu bir bakamıyorum verdim demeniz gerekir eğer 1.5 yaşındaki oğlunuzu verdiyseniz.Bu kadar küçük yaşlarda çocukların okula gitmesini saçma buluyorum açıkçası çalışan bir anneyseniz tamam da evde duran biriyseniz ne gerek var der insan. Yaramazlık yapıyor yontulsundan ziyade yaramazlıktan bıktığınız için veriyorsunuz belli yani.Annem çalışmazdı beni anaokuluna gönderdiler tek o zaman yaygınlaşmıştı aileler bilinçli gönderiyordu bir de kreş vardı 4 5 yaşındakiler giderdi anneleri çalışıyor diye.Şimdi çalışmayan anneler de bebeklerini vermeye başladı kurtulmak için eğitim filan demeyin kreşe gitmedim ama annem gayet iyi eğitmişti anaokuluna gittim sadece ve durumum gayet iyi bilmem anlatabildim mi?

Uslubunuz hiç hoş değil.Ben 3 yaşındaki oğlumu veriyorum ayrıca sizin fikrinizdir bu zamana kadar hiç kimseye dahi bakması için bile bırakmamış biri olarak atmak kurtulmak çok çirkin birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…