Ben yazdırırken 3 tam yazdirdim ama müdür 5 gun yarimda getirebilirsin dedi.Ben zaman zaman gidip kamerayla oğlumu izliycem zaten nasıl gidiyor mutlu mu acmi tok mu o benim herşeyim InşaAllah herşey yoluna girer.tesekur ederim aydinlattiginiz icinMerhaba sizinle sadece tecrubemi paylasicam dogrusunu en iyi siz bilirsiniz cocugunuzu siz tanirsiniz 2.5 yasinda oglum var ve cok hareketli herkes tam gun ver sende dinlen isini rahat yap diyor ama olmaz kesinlikle yarim gunden fazlasini bunyesi kaldirmaz hala koynuma girip uyuyor oglen bundan kopartamam o daha bebek yemek konusuna zamanla alisir diyor etrafimdaki herkes bu konuda sabredin bende o konuda ayni donemdeyim ben 3 yarim gun baslattim ekimde 5 yarima geciricem ama baktim ters etki yapicak istemicek aninda 3e dusururum birde bebek gelicek ama ben daha cok yorulurum onemli degil onlarin mutlulugu daha onemli
Bakin ordada kaliteli zaman geciriyorlar sadece gun ve saat kismini gozden gecirin gerisi yoluna girer insallah
3 yaş anaokulu için erken kreş yaşı 3 yaş. Bizimki 4 de gitti anaokuluna. Sorun yaşamadım ama öğretmeni çok anlayışlıydı dersten sıkılinca onun oyun oynamasına müsade ederdi. O henüz kreş yaşında seneye görüşçem onla dediMerhaba hanımlar oglum 3 yaşında birde kizim var 1.5 yasinda oglum yaramaZ biraz bende eğitim alsin sakinlessi diye güzel bir anaokuluna yazdirdim.gel gelelim çok zormus ağlıyor yemek hiç yemiyor 3 gun tam verdim.tuvaletini yapmıyor yemek yemiyor ben aşağıda kameradan izliyorum.bazende güzel oynuyor.alışır mi yaşı kucukmu birde çocuğunu gönderip böyle agladiktan sonra alisiyorlar mi simdikten tesekurler
Tahmin ediyorum onu dusunuyorsunuz belli endisenizden annesi olarak en dogru karari siz verirsiniz bundan supheniz olmasin ama alisma sureci olarak bi 15 gunu gozden cikartin acele etmeyin alismasi icin zaman taniyin ve hic bikmadan okula oyun oynamasi icin goturdugunuzu aksamlari onunla olmaktan cok keyif aldiginizi soyleyin kucuk adamaBen yazdırırken 3 tam yazdirdim ama müdür 5 gun yarimda getirebilirsin dedi.Ben zaman zaman gidip kamerayla oğlumu izliycem zaten nasıl gidiyor mutlu mu acmi tok mu o benim herşeyim InşaAllah herşey yoluna girer.tesekur ederim aydinlattiginiz icin
Uslubunuz hiç hoş değil.Ben 3 yaşındaki oğlumu veriyorum ayrıca sizin fikrinizdir bu zamana kadar hiç kimseye dahi bakması için bile bırakmamış biri olarak atmak kurtulmak çok çirkin birsey.1.5 yaşındaki oğlunuzu mu 3 yaşındaki kızınızı mı verdiniz anlamadım.Yaramaz diye okula verilmez bu bir bakamıyorum verdim demeniz gerekir eğer 1.5 yaşındaki oğlunuzu verdiyseniz.Bu kadar küçük yaşlarda çocukların okula gitmesini saçma buluyorum açıkçası çalışan bir anneyseniz tamam da evde duran biriyseniz ne gerek var der insan. Yaramazlık yapıyor yontulsundan ziyade yaramazlıktan bıktığınız için veriyorsunuz belli yani.Annem çalışmazdı beni anaokuluna gönderdiler tek o zaman yaygınlaşmıştı aileler bilinçli gönderiyordu bir de kreş vardı 4 5 yaşındakiler giderdi anneleri çalışıyor diye.Şimdi çalışmayan anneler de bebeklerini vermeye başladı kurtulmak için eğitim filan demeyin kreşe gitmedim ama annem gayet iyi eğitmişti anaokuluna gittim sadece ve durumum gayet iyi bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?