'' oğlumun arkadaşıyla beraberim''

notella_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
45
35
33
Size bugün şoktan şoka girdiğim bir konuyu paylaşıcam.

Kadının biriyle bi şekilde tanışıyoruz ve birilerine bişey anlatma ihtiyacından dolayı anlatmaya başlıyo.
( tanışma faslını kısa kesiyorum.)

Bu kadın daha önce görücü usulü ile evlendirildiğini , tesettürlü olduğunu, eşinin 50 küsür yaşında olduğunu evde kendisine çok da değer verilmediğini, sadece ev işlerini yapma göreviyle o evde bulunduğunu ;

DAHA SONRASINDA

kendisinin 39 yaşında olduğunu, bir süredir 21 yaşında biriyle ''her anlamda'' beraber olduğunu ; bu kişinin de
lisede okuyan oğlunun arkadaşı olduğunu ;

gecelerce çok düşündüğünü ama bi şekilde kendine engel olamadığından; birinin ona insan gibi davranıp kadın gibi hissettimesinin değerli hissettirmesinden falan filan bahsetti.

Bu konuda ne düşünüyosunuz? sizce bu sapkınlık mıdır? aşk mıdır? sevilme ihtiyacı mıdır?
BU NEDİR?

EKLEME :
Ayrıca kadın zamanında kocasının kendisini evde bırakarak başka kadınlara gittiğini de söylüyor.

Ve Bir Soru : sizin eşiniz / kocanız sizi sadece evde yemek yapan evi temizleyen biri olarak görseydi, sizi evde bırakıp başka kadınlarla beraber olmaya gitseydi, çocuğunuzun arkadaşı olmasa da bu kişi gerçekten düzgün bir insan olsa sevilme ihtiyacıyla siz ne yapardınız?

Son düzenleme:
Sevilme ihtiyacı...
Eğer evinde kendine değer verilse saygı gösterilse bunlari dışarıda aramaz..
benimde var öyle bi arkadaşm. Kocasini sevmiyor inat uğruna evlenmiş. Sevgi saygi yok. İlgi bekliyor ama bulamiyor. Bunu dışarda arıyor.
Başkasından ilgi duyunca hoşuna gidiyor kendine güveni geliyor bi bayan olduğunu hatırlıyor.
muhtemelen sizin arkadaşiniz da öyle

sapkınlık mı kendini kandırma mı bilemem ama bana göre iğrençlik.hangi koşulda olursa olsun eşini aldatması,bunu çocuğu yaşında biriyle yapması ve bir de üstüne çocuğunun arkadaşı olması öööögghhh yani.zaten o çocuk için de ne diyeceğimi bilemiyorum annesi yaşında bir kadına aşık olabileceği mantık dışı kendini tatmin edip kadını ait olduğu hayata bırakacak pis adi aşağılık...

sapıklık değil, ikisi de reşit. oğlunun arkadaşı, pes yani bu devirde anana bile güvenmeyeceksin demek ki. bu arada koca ne yapıyor onu anlamadım ben. koca ikisine de dava açsa kazanır yalnız :KK53: Eklemeye ek: etme bulma dünyası, rüzgar eken fırtına biçer, sen evrene kötü davranırsan o senin ağzına sı.ar
kadının türbanlı olmasından bize ne?

Of of offfffffffffff.ne diyelim ki.kocasi yapiyor diyehaklimi diyelimmm....ahlak insanin kendinindir.baskalarinin yaptigi igrenclige tepki vermek icin boyle pislik yapacaksam,rabbim o anda canimi alsin.

konu baslıgına bakaraktan bende sız berabersınız sandım....

iğrençlik hatta bence sapkınlık
birincisi kocandan memnun değilsen boşan kardeşim o aldatıyor dıye sende mı aldatıp kendini rezil edeceksin
ayrıca oğlunun arkadaşı olmasa bile 21 yaşında erkek benim için çoçuktur daha.kaldıkı ben 30 yaşındayım.O bayanın oğlu yaşında nerdeyse.ayıptır,rezilliktir,iğrençtir.ne biçim bir toplum olduk Yarabbim değer yargılarımız sıfırlandı

Ben de yine bir fakeyle mi karşı karşıyayız diye girdim konuya ama gerçekmiş.
Ne diyeceğimi bilemedim, kocasına çok kızdım ama bir o kadar da kadın suçlu.

Size bugün şoktan şoka girdiğim bir konuyu paylaşıcam.

Kadının biriyle bi şekilde tanışıyoruz ve birilerine bişey anlatma ihtiyacından dolayı anlatmaya başlıyo.
( tanışma faslını kısa kesiyorum.)

Bu kadın daha önce görücü usulü ile evlendirildiğini , tesettürlü olduğunu, eşinin 50 küsür yaşında olduğunu evde kendisine çok da değer verilmediğini, sadece ev işlerini yapma göreviyle o evde bulunduğunu ;

DAHA SONRASINDA

kendisinin 39 yaşında olduğunu, bir süredir 21 yaşında biriyle ''her anlamda'' beraber olduğunu ; bu kişinin de
lisede okuyan oğlunun arkadaşı olduğunu ;

gecelerce çok düşündüğünü ama bi şekilde kendine engel olamadığından; birinin ona insan gibi davranıp kadın gibi hissettimesinin değerli hissettirmesinden falan filan bahsetti.

Bu konuda ne düşünüyosunuz? sizce bu sapkınlık mıdır? aşk mıdır? sevilme ihtiyacı mıdır?
BU NEDİR?

EKLEME :
Ayrıca kadın zamanında kocasının kendisini evde bırakarak başka kadınlara gittiğini de söylüyor.

Ve Bir Soru : sizin eşiniz / kocanız sizi sadece evde yemek yapan evi temizleyen biri olarak görseydi, sizi evde bırakıp başka kadınlarla beraber olmaya gitseydi, çocuğunuzun arkadaşı olmasa da bu kişi gerçekten düzgün bir insan olsa sevilme ihtiyacıyla siz ne yapardınız?

Tesettür kısmının ayrıca belirtilmesini gereksiz buluyorum. Şehadet getiren herkes müslümandır arkadaşım, baş örtüsü sizi daha iyi bir müslüman yapmaz. Bir insan tesettürlü olmasa ve eşini aldatsa "Aman ne olacak canım nasılsa tesettürlü değil" demeyeceğimize göre aynısını tesettürlü bir bayan yaptığında" Aaaa olmadı şimdi" dememeliyiz. Neyse...

Kadın kocasıyla mutsuzsa boşanmalı. Şöyle mutsuzum, böyle mutsuzum gibi açıklamaları kabul etmiyorum. Kocasını aldatma cesaretini gösteriyorsa boşanma cesaretini de gösterebilmesi gerekir.

Bu olayı kadının ahlaksızlığını vs... bir kenara bırakarak ele alırsak;

İnsanların birbirlerinden yaşça büyük veya küçük kişilerle birlikte olmalarında bir sakınca görmüyorum. Çocuk yada yaşlı istismarı söz konusu değilse.

Ve her şey bir yana;

Ne rezil kadınmış o ya! Evlerden ırak...

Kocasının insanlıktan nasibini almadığını ve kadını ne hallere düşürdüğünü yazmama gerek yok herhalde.

Kadının yaptığı yanlış elbet. Ama sizleri şunu düşünmeye davet ediyorum. Bu ülkede kimle evleneceği ailesi tarafından karar verilmiş MİLYONLARCA kadın var. Günümüzde hala daha küçük ilçe ve kasabalarda, köylerde kızlar sevdikleriyle evlenemiyorlar. Bu ülkede ömrü boyunca bir kez olsun sevmenin sevilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmeyen, ömrü boyunca hiç kadın gibi hissetmemiş, hiç öpülmemiş kadınlar var.
Çok şükür ki ben kız çocuklarına değer verilen bir ailede büyüdüm. İstediğim okulda, istediğim bölümde okudum, istediğimle sevgili oldum, evlendim. Bu yüzden benim böyle bir ahlaksızlığa hakkım yok, ama açık konuşayım ailem tarafından okutulmasaydım, zorla sevmediğim bir adamla evlendirilseydim o adamdan ayrılmak için elimden geleni yapardım kesinlikle, yok toplum tarafından izin verilmiyor o zaman ben de aldatırdım. Bir erkek bulur, aşkından eminsem ona kaçardım. Ama tabi bunu liseli bir çocukla yapmazdım.
Hayat kısa, mutsuzlukla geçen bir ömrü hak etmiyor kimse.

Bu kadın aslında bu hikayedeki asıl kurban.

şu konuya bi açıklık getiriyim de.
ona bakarsan adamın kim olduğu da bizi ilgilendirmiyo. bunlar sadece kadının anlattığı ayrıntılar.

kadının yaşadığı hayat tarzını daha çok anlayabilmeniz için ve kaldığı ikilemi kadının gözünden görebilmeniz için.

konu hakkında yazılmış bir çok ayrıntı varken odaklanmak istediğiniz şeye odaklanmayın lütfen.

bende fake olduğunu düşündüm ancak kendi kendine çok çıkmazlarda ve kendi kendine durmadan soru soran bir insan. tuhaf.

Bu aşk değil, sadece bazı şeylerin açlığı...
O genç de kadını kullanıyor, kadın da genci kullanıyor.
Ve soruna gelirsek eşim beni evde hizmetçi gibi görse beni mutlu edemese ben boşanır, daha sonra beni mutlu edecek birini arardım.

ya pardon ama konu sahibi onun adına neden soru soruyoki yeni tanıştığı biri sonuçta..ben bu olayı pek ciddiye alamadım nedense :/

Rabbim boyle durumlar icin bosanmayi da hak ve helal olarak koymus. Kadinin yaptigini hicbir durum aciklamaz paklamaz.

X