- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Nedeb bu kazinmis kafasina acaba izledigi birseydenmi yoksa aileden biri yaninda baskasina boyle bir ornek verdi de onumu duydu hani onemsedigi sevdigi biridir dikkate almistir belki[/QUOTE
Çok sevdiği teyzem dediği önemsediği bi akrabamızdan aldı bu tavsiyeyi
kesin ve genel bir dil kullanınEvet iletişimimiz çok iyidir sebep ve sonuçlarıyla anlatıyorum ama vazgeçemiyor bu davranıştan. Bugün öğretmeniyle konuştum eskiye nazaran daha iyi durumda dedi çocuk gibi sevindim bu gelişmeye
Bıkmadan usanmadan sürekli ama tabii sıkmadan konuşun, ona vurduklarında ne hissettiğini sorun, can acıtmanın vurmanın güzel birşey olmadığını örneklerle anlatın, zamanla sizin söyledikleriniz kafasında oturacak ve davranışları değişecektir.Evet iletişimimiz çok iyidir sebep ve sonuçlarıyla anlatıyorum ama vazgeçemiyor bu davranıştan. Bugün öğretmeniyle konuştum eskiye nazaran daha iyi durumda dedi çocuk gibi sevindim bu gelişmeye
o vurmanın itmenin kötü bir davranış şekli olduğunu bilmiyor ama sen biliyorsunGenellikle kendini ilk o vurdu yada itti diye savunuyor. Ben başlatmadım diyor.
Genellikle kendini ilk o vurdu yada itti diye savunuyor. Ben başlatmadım diyor.
Problem şurada o kadar kendini korumaya adapte olmuş ki kendini uyarmak için omzuna dokunanı vurdu zannedip karşılık veriyor. tabiki kendini koruması güzel bir alışkanlıktı ama oğlum işi abarttı biraz bende birkaç adım geri attırmak istiyorum.çocuk kendini savunuyor , olması gereken bişey bu. nesi problem bunun anlamadım vala
bunun için ona zaman tanımalısın, henüz çok kücük , iyiylekötüyü ayırtmeyi öğrenecek yaşta değil ki.Problem şurada o kadar kendini korumaya adapte olmuş ki kendini uyarmak için omzuna dokunanı vurdu zannedip karşılık veriyor. tabiki kendini koruması güzel bir alışkanlıktı ama oğlum işi abarttı biraz bende birkaç adım geri attırmak istiyorum.
Çünkü biri ona vurur, öteki yumrukla karşılık verir, öbürü merdivenden iter, diğeri daha çok can yakmak ister kavga büyür diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?