“Oğlumun Babası, Erkek Kardeşim!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
“Oğlumun Babası Erkek Kardeşim”
ANA SAYFA / HABERLER / MAGAZİN
16.02.2015

Ünlü sunucudan şaşırtıcı itiraf

mary%20portas%20baby4.jpg

Bir İngiliz TV kanalında yayımlanan Queen of Shops (Mağazalar Kraliçesi) adlı programın sunucusu 54 yaşındaki Mary Portas, çocuğunun biyolojik babasıyla ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulundu.

mary%20portas%20baby3.jpg

Eşcinsel bir birliktelik yaşayan Portas, eşiyle birlikte çocuk sahibi olmaya karar verdiğinde, doğacak bebeklerinin “onunla da genetik bir bağı olmasını” istedi. Bu yüzden sperm donörü olarak erkek kardeşi Lawrence Newton’ı seçti.

Mary Portas’ın eşi Melani Rickey 2012’de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı ve çift, bebeklerinin biyolojik babasıyla ilgili bir açıklama yapmamıştı.

mary%20portas%20baby.jpg

http://www.karnaval.com/article.php?article_id=29804&channel_id=16

http://www.karnaval.com/article.php?article_id=29804&channel_id=16

aman bunlar ne yaparsa yapsın bize bulaşmasınlar da normal bunlar da böyle şeyler , çocukta öğrenince normal karşılar bu konuda çığır açtılar biz daha çok gerideyiz :)

Haberin başlığı ensesti çağrıştırsa da içeriği farklı. Şöyle ki ; Mary Portas ın erkek kardeşi donör olmuş. Ancak döllenen yumurta kendi yumurtası değil. Mary Portas’ın eşi Melani Rickey tüp bebek yöntemiyle Mary Portas ın erkek kardeşinden bir bebek dünyaya getirmiş.

Bu şekilde Mary Portas ın da bebekle dolaylı da olsa kan bağı oluşmuş.

Haberi doğal veya normal bulmak farklı , doğru anlamak farklı.

valla lezbiyenligi kabullendikden sonra bu yapilan gayet normal bisey
oglunun annesi kendisi deilki, dolayisiyla oglu sayilirmi onu bilmiyorum
halasi olmus iste :)

Ego tatmini başka birşey değil ,tühh ki tühhh

dna da sorun yaratmayacağı için ben herkesin kendi özgürlüğü ve evet herkes özgür olmalı diyorum bu ensest değil sonuçta.

Ayyy ben baska sandiydimm..
Yine iyimis iste cocugum dedigi bebegin halasi aslinda..
Benim aklimdan gecen daha korkunctu tovbeler olsunnn..

gazete haberleri işte, atılan manşet farklı içerik farklı
sonuçta kadının yumurtası değil, kendi doğurmamış
aslında daha bile çok sever, yeğeni nasıl olsa
çocuk zaten büyürken iki tane gerçek annesi olmayacağının farkında olarak büyür nasılsa, biri gerçek annesi öteki de halası olmuş.

Tanimadigin, bilmedigin bi insandan olmaktansa bildigin birinden olmasi daha yakin gelmis
Bi an yumurta kendinin, sperm kardesinin sandim oha dedim ama öyle birsey yokmus yani yadirganicak bi durum yok bence, yegeni sadece.

Bu ne böyle insanın kafası almıyor sınırları bayağı bir zorlamışlar bunlar.
kabul edilecek gibi değil.

Anaa cocugun babasi aslinda dayisi, iki annesi var, annelerinden biri ayni zamanda babasi, o annesi babasi oldugu icin dayisini enistesi oluyo yani cocuk dayisinin enistesinin cocugu, o kadin annesi ayni zamanda halasi oluyo, ve cocuk kendinin kuzeni hem dayisinin cocugu hem halasinin cocugu oluyo:KK57: ay bilmece cozdum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

İnsanların kendi kararları bize bir şey söylemek düşmüyor.Ama ilginç bir durum cidden.

X