Oglumun babasına düşkün olmasını kıskanıyorum 🙄

Kızım babasına düşkün oğlum bana. Benim içinde dünya bir yana babam bir yanaydı, evlendikten sonra anneme doğru bir geçiş yaptım biraz daha ama babama hassasiyeti hâla başkadır.
Çok problem edecek bir şey olarak görmüyorum açıkçası. Düşkün olunan kişi de babaları neticede.

Bizimki anlar mı bilemiyoruz artık. Sadece anneyle değil tüm anne tarafıyla iletişimi kopardı. Oysa ki 11-12 yaşına kadar çok yakın bir ilişkimiz vardı. Anneannesi ve ben büyütmüştük onu. Yerimize babasının eşini ve onun ailesini koydu. Annesinin de bazı noktalarda hataları oldu doğruya doğru ama bu kadarını beklemiyorduk. Geriye kocaman bir hayal kırıklığı kaldı..

Umarım siz emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.
Yok artık ya inanamıyorum 😡 ne kadar nankörlük etmiş Allah'ım sen yaşatma böyle şeyler ne hata edebilir yani bir anne evladına çok yazık çok 😢

Yok artık ya inanamıyorum 😡 ne kadar nankörlük etmiş Allah'ım sen yaşatma böyle şeyler ne hata edebilir yani bir anne evladına çok yazık çok 😢
Annesi konusunda bizim de ona hak verdiğimiz zamanlar oldu. Buraya açık açık yazamıyorum. Annesi de tekrar evlendi ve kötü bir evlilik yaptı. Ama bizi de bir tutması ve silmesi çok koydu.

Annesi konusunda bizim de ona hak verdiğimiz zamanlar oldu. Buraya açık açık yazamıyorum. Annesi de tekrar evlendi ve kötü bir evlilik yaptı. Ama bizi de bir tutması ve silmesi çok koydu.
Ama tabii ki ne olursa olsun öz annesi, onu 9 ay karnında taşıdı baktı büyüttü bu yaşa getirdi. Bu kadarını hakediyor muydu hayır.

Oğlum 6 yaşında babasını benden çok seviyor. Öyle ki mesela bjr sesten korkunca ben sarılmak isteyince beni itiyor babasina sarılıyor ya da mesela hayali anıları var babasıyla aslında yaşamadığı falan. Halbuki o hayali anısını gerçekte benimle yaşamıştı vb. Babamız evet çok tatlı davranıyor oğluma. Babasını sevmesi zoruma gitmiyor aslinda ama beni dışlamasi üzüyor beni. Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Ben tabi etkinlik vs derken daha disiplin veriyorum yeri geliyor kızıyorum. Ben 10 kızıyor isem babası 1 kızıyor. Babasına olan düşkünlüğü rahatlıktan özgürlükten kaynaklanıyor bunu anlıyorum tabiki ama bu böyle devam etmez umarim.
Yani benim onun için yaptıklarımı ilerde umarım anlar ve sevgisini benden esirgemez. Büyüdüğünde de böyle bir çocuk olursa kahrolurum.
Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Olayi siz ozetlemissiniz anneler daha çok düzen kuran yasak koyan daha iyi olması için çabalayan taraf babalar sadece oyun oynamak için kullandıkları için biz onlara sıkıcı geliyoruz sizlik bir problem yok yani

Back
X