Oğlumun bedeninde ki izler

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.950
9.553
158
Hayırlı bayramlar abla ve kardeşlerim sa.
Küçük birşey danışmak istedim bilgisi olan yada sağlıkçı olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Oğlum yaklaşık üç ay küvezde durdu prematüre bebek kendisi . O kadar çok damar yolu açılmış ki son zamanlarda kulağının arkasında bile vardı o derece kan bulamamış ve her yeri delmişler. Sorun şu ki şimdi ayakları bacakları kolları hep bu izlerle dolu ve kilo aldıkça belirginleşiyor. Büyüyünce bu onun için çok büyük sorun olur mu görüntü olarak bilmiyorum ama her yerinde var mesela ayağının üst tarafında sadece yirmiden fazla yanık izi gibi duruyor öylece . Yapılacak birşey var mı bunun için . Buda dertmi dersiniz belki ama ellerimde yanık izleri var ve çok rahatsızim bu durumdan onun için sormak istedim aynı şeyi yaşamasin diye.
Şimdiden teşekkür ederim cevap verene de vermeyene de . Çok öpüyorum sizi 💐

zamanla gececektir. kizimin bez bolgesinde kararmalar vardi okadar cok taktim ki kafama dr 2 yasa kalmaz gecer dedi gecti. simdi oglumun sirtinda mogol lekeleri var 3 yas diyorlar azalmaya basladi gercekten 2 yasinda. derileri surekli genisliyor gececektir.

Dert olmaz mı. İçinizin ne kadar yandığını tahmin ediyorum. İnşAllah geçer. Benim bebeğimin geçmişti. Ama çok var diyorsunuz. İçinize de sinmez biliyorum, o yüzden genel kontrol e gidince sorun içiniz rahatlasın.
Teşekkür ederim sorcam orda da az olsa bu kadar dert etmem inanin birde hemşire arkadaşa demiştim geçmez bunlar dedi daha çok takıldı kafam erkek çocuğu bu her yeri görünecek, kendinden utanmasini istemem kuzumun . teşekkür ederim yorumunuz için çok incesiniz

Yenidoğan yoğun bakımda çalıştım daha önce. Maalesef kafadan bile damar yolu açmak zorunda kalınabiliyor. Geçer ama siz yine de bir çocuk doktoruna sorun

Hayırlı bayramlar abla ve kardeşlerim sa.
Küçük birşey danışmak istedim bilgisi olan yada sağlıkçı olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Oğlum yaklaşık üç ay küvezde durdu prematüre bebek kendisi . O kadar çok damar yolu açılmış ki son zamanlarda kulağının arkasında bile vardı o derece kan bulamamış ve her yeri delmişler. Sorun şu ki şimdi ayakları bacakları kolları hep bu izlerle dolu ve kilo aldıkça belirginleşiyor. Büyüyünce bu onun için çok büyük sorun olur mu görüntü olarak bilmiyorum ama her yerinde var mesela ayağının üst tarafında sadece yirmiden fazla yanık izi gibi duruyor öylece . Yapılacak birşey var mı bunun için . Buda dertmi dersiniz belki ama ellerimde yanık izleri var ve çok rahatsızim bu durumdan onun için sormak istedim aynı şeyi yaşamasin diye.
Şimdiden teşekkür ederim cevap verene de vermeyene de . Çok öpüyorum sizi 💐
Üzülmeyin zamanla deri kendini yenileyecektr ama siz isterseniz bı doktora başvurun size daha net bilgi verir kalıcı izler mi diye sorun icinz rahat etsin .

Back
X