• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglumun bir erkek sevgilisi var rabbim kurtarbeni

ama hiç inandırıcı değil. 17 yaşında bir erkek telefonunda böyle gizli şeyler varsa ortada bırakmaz. herifim diye hiç kaydetmez hadi etti diyelim gizler onu. video çekse secret app indirir ne bileyim gizler yahu. bu anne de teknolojiden bu kadar anlamazken onları didik didik edemez ki. bence hiç inandırıcı değil bilemedim.

Ya belki annesi anlamıyor bakmıyor sanıp şifrelemediyse? Çocuğun çekincesi yoksa kimse hayatına müdahale etmiyorsa neden önlem alsın ki
Mesela benim de kızkardeşim var 18 yaşında, ne annem ne abim ne babam alıp da telefonunu bakmaz ne yapıyo bu kız diye.

ama hiç inandırıcı değil. 17 yaşında bir erkek telefonunda böyle gizli şeyler varsa ortada bırakmaz. herifim diye hiç kaydetmez hadi etti diyelim gizler onu. video çekse secret app indirir ne bileyim gizler yahu. bu anne de teknolojiden bu kadar anlamazken onları didik didik edemez ki. bence hiç inandırıcı değil bilemedim.

hem kimliğinin açığa çıkmasından korkuyor hem kocasının adını yazıyor, bir de ip kapatın demiş:KK53:
videolarda gördüklerini de detaylı yazmasıda ayrı bir garip:KK53:

Komik mi ?? Hey Allahım ya kadının derdine bak bi de sizin yaptığınıza.. aşırı sinirlendim.. bigün kahrınızdan ölürken biri karşınıza geçip sizinle dalga geçip kahkahalar atsa nasıl hissedersiniz acaba? Daha çok şey yazardım da neyse ...

Siz hiç zıtlaşmayın oğlunuzla tam deli zamanları zaten. Huyuna gidip ne kadar üzüldüğünüzü bu durumun normal olmadığını ve bunun için bi doktora gidelim tedavisi var bu durumun diye söyleyin. Annesi olarak analık hakkım için benim hatrım için bi deneyelim ben hep yanındayım canım oğlum.. çok üzülüyorum nolur sende biraz beni anla deyin.

Benim de bi oğlum var öyle iyi anlıyorum ki sizi bi anne olarak.. Rabbim evlatlarımızı korusun.. öyle pis bi zamanda yaşıyoruz ki böyle sapıklıklar normal gösterile gösterile geldiğimiz duruma bakın.. Allah yardımcınız olsun..

Evet çok komik hahahahahahahahahahahahahahahahaha

sitede pisikolog varsa lütfen beni ekleyebilir mi yalnış anlamayın parasız istemiyorum ne gerekiyorsa yaparım maddi manavi anlamda istanbulda oturuyom

ciddi olmadığınızı düşünüyorum ama tamam diyelim ki gerçek bu konu,yapabileceğiniz pek bir şey yok hormonal bir durum ve hastalık değil bu. evet kabullenmesi güç ama öyle. oğlunuza öyle para veriyim kadına git vs dedikçe gözündeki değeriniz düşer emin olun. anne olarak psikologa götürün ama eğer düzelmezse yapacak bir şey yok. çok üzücü olabilir ama öyle. umarım gerçek değildir de ,ki bence değil,böyle bir anne çaresiz kalmamıştır.

Ya gerçekten çaresiz bi kadınsa neden herkes dalga moduna geçti?
Yazık okurken üzüldüm çaresizliğine.. hadi üniversite lise mezunu olur bu ne biçim Türkçe be kadın deriz de belli ki okuma yazma konusunda sıkıntısı var ne yazdıysa yazdı anladınız mı ona bakın.
Konu gercek olamayacak kadar sacma oldugu icin hicbirimiz ciddiye almadik. Ablamiz asiri derecede yakalanmaktan korkuyor, hatta bilgilerini yanlis giriyor, beni engelleyin diyor ama kocasinin adinin adnan oldugunu suan hepimiz biliyoruz. Tek tas pirlantam, herifim falan gercekten inandirici geldi mi yani size? Bu isleri gorebilecek kadar milleti ayakta uyutan cocuk telefonu ortada birakip, herifim diye sevgilisini kaydedecek?

Bu fake hikayeleleri yazıp ne bekliyorsun bilmiyorum ama her şakada bir ciddiyet payı vardır diye cevap veriyorum.

Annene bunu bu şekilde gösterme. Konuşmak istiyorsan sevdiğiniz güvendiğiniz akıllı yorumlar yapabilen bir kişi daha yanınızda olsun. Güzelce açıklayın konuşun birlikte psikoloğa gidin. Dernekler var onlara başvurun. Böyle telefonu bırakıp izletmekle olmaz.

Eğer ciddiyet payı yok sadece eğlenmek için yazdıysan hiç komik değil daha yaratıcı ilginç konular bulabilirsin

Ablacım panik olma, dünyanın sonu değil elbette. Oğlun eşcinselse istediğin sözde tedaviye, hacı hocaya götür, istediğin kadınla yatır hatta zorla evlendir bu durum değişmeyecek. Bunu bir kabullen önce. Sonra değiştirebileceğin şeyleri değiştir. Bir insanın eşcinsel olması riskli ilişkiler yaşamak zorunda olduğu anlamına gelmiyor. Korunmasız ilişkiler yaşaması ya da ilişki esnasında kamera kaydına izin vermesi gay olsun olmasın kabul edilemez birşey.

LİSTAG derneği var. Bir arayın. Sizin durumunuzdaki diğer ailelerle görüşün onlar sizin içinizi rahatlatır, sizi en doğru şekilde yönlendirirler.

Ya belki annesi anlamıyor bakmıyor sanıp şifrelemediyse? Çocuğun çekincesi yoksa kimse hayatına müdahale etmiyorsa neden önlem alsın ki
Mesela benim de kızkardeşim var 18 yaşında, ne annem ne abim ne babam alıp da telefonunu bakmaz ne yapıyo bu kız diye.

hayatına müdahale etmiyorsa zaten açıp bakmazdı bence. ki sadece aile değil arkadaşlar da birbirinin telefonuna bakar yani en böyle bir videosu varsa şifresiz ya da applocksuz tutacağını hiç sanmıyorum 17 yaşında bir erkeğin.

Konu gercek olamayacak kadar sacma oldugu icin hicbirimiz ciddiye almadik. Ablamiz asiri derecede yakalanmaktan korkuyor, hatta bilgilerini yanlis giriyor, beni engelleyin diyor ama kocasinin adinin adnan oldugunu suan hepimiz biliyoruz. Tek tas pirlantam, herifim falan gercekten inandirici geldi mi yani size? Bu isleri gorebilecek kadar milleti ayakta uyutan cocuk telefonu ortada birakip, herifim diye sevgilisini kaydedecek?

E nolmuş adnan dedi diye tc kimlik vermemiş ki ha ahmet ha mehmet burda isim vermek onu deşifre etmez.

Gerçek mi değil mi bilemem ama böyle şeyler yaşayan anneler var.. geçen bir videoya denk geldim 30larında bi herif 16 yaşındaki çocuğun evinde, aynı yatakta.. anne basıyor bunları.. bu olay anadoluda oluyor.. o yüzden bu konu da gerçek olabilir, kadıncağız ne yapacağını şaşırmış olabilir.. aklına konu açıp tanımadığı insanlardan tavsiye almak gelmiştir.. bu durumda gidip komşusuna danışacak hali yok herhalde.. o yüzden mantıklı bi önerisi olmayan konuya geyik amaçlı yazmamalı, fake olduğunu düşünüyorsanız bile içinizde tutun., benim maalesef bir önerim yok, oğlunuz 18'den küçükse mutlaka polise ihbar edin çocuğum istismar ediliyor diye.. kesinlikle çok üstüne gitmeyin, tamamen kaybedebilirsiniz, çok üzüldüğünüzü bu durumdan kurtulmak isterse sonuna kadar ona destek olacağınızı söyleyin, ve iyi bir psikolog desteği şart bence.. Allah yardımcınız olsun, umarım doğru yolu bulur..

Aman ne komikmis herkes neden dalga geciyor anlamadim olamaz mi neden olmasin ? Olabilir benimde bu sekilde tanidigim orneklerim var yalniz buyuk bir sorun icerisindesiniz su sekilde bu gibi seylerin tedavisi yoktur dogustan kaynaklanir tedavi kelimesi bile cocugunuzu incitir onunla konusabilecek mesafede olmalisiniz uzerine gidip daha kotu boyutlara getirmemelisinz ki evladiniz 17 yasinda 17 yas cinsel kimlik arayisi icin yeterde artar oturur bir yastir bu konuya kendinizi kahrederek yaklasamazsiniz bir zorbalik bir yanlis varsa size hic acilmayacaktir farkli seyler arayan bir zaman diliminde.lutfen biraz daha sabir edip daha iyi bilgiler edinin. Kimse sizi psik9lojik tedavi gibi seylerle kandirmasina izin vermeyin zaten psikologa bile gitseniz cocugunuz ozgurluk isteyecektir ne yapacaksiniz hadim mi edeceksiniz sakin olmanizi oneriyorum kimseye konuyu yaymayin.

hayatına müdahale etmiyorsa zaten açıp bakmazdı bence. ki sadece aile değil arkadaşlar da birbirinin telefonuna bakar yani en böyle bir videosu varsa şifresiz ya da applocksuz tutacağını hiç sanmıyorum 17 yaşında bir erkeğin.

Olsun da konu hayal ürünü olsun hakikaten okurken üzüldüm inşallah da dediğiniz gibi gerçek değildir

Back
X