Oğlumun Bir Şeyi mi Var?

Formul sut veriyorum ancak dogdugundan beri hep ayni markayi veriyorum hic degistirmedim.

Formul sut veriyorum ancak dogdugundan beri hep ayni markayi veriyorum hic degistirmedim.
Ben de 2. Aya kadar sabit marka verdim kusma olmadı sonrasında başladı. Bilemedim ki canım bende doktorum ne dediyse onu söylüyorum. İnşallah ciddi bir sıkıntısı yoktur. Annesi olan sizsiniz içiniz rahat değilse alın götürün en azından içiniz rahat eder.

Anladim. Ben de bilemiyorum. Mama icin uyandirdim mamasini icti. Biraz tepinip bir kismini kustu ama uyanik suan. Elini emerek gulucuk saciyor.

Anladim. Ben de bilemiyorum. Mama icin uyandirdim mamasini icti. Biraz tepinip bir kismini kustu ama uyanik suan. Elini emerek gulucuk saciyor.
Beğenmiyor ya da mide kabul etmiyor olabilir inanın. Ben dokuz ay'a kadar neler çektim. Verilmesi gereken ölçeği verirdim, bir süre sonra kusardı. Artık yılmıştık. İnsan üzülüyor da onu öyle görünce. Siz gidince kullanılan mamayi da söyleyin belki size başka bir marka onerir.

Tamam cok tesekkur ediyorum. Suan uyanik ve keyfi yerinde gorunuyor. Umarim bir sorun yoktur.

Canım aynı kendimi gördüm ben de anneme sürekli uyuyor ne zaman uyanacak sevmek istiyorum diyordum. Günde 22 saate kadar uyuyabiliyorlar o yüzden sana fazla gelmiş olabilir. Şimdi de annem biraz uyusun da dinleneyim diye bekliyorsun di mi diye dalga grçiyor.
Ateş takibi yap içine sinmesi için de haftaiçi doktora randevulu git bence çocuğu acile taşımanın anlamı yok

Benim oğlan da 3.5 aylik atak haftasindayiz. Bizimki aksine uyumuyor durmadan agliyor huyu suyu degisti yavrumun
Yorgunluktan pert haldeyim hic takatim kalmadi

Haftaici tatil oldugundan gidemicez yani her sekilde acile gidilecek gidilecekse.
O kadar uyudugu zaman ne kadarlikti?
Bizim sadece 2 gundur boyle normalde boyle degiliz.

Analık canım. Sorun bu aslinda :) surekli tedirginiz. Atesi yoksa keyfi yerindeyse cok dert etme bence. Dr.un whatsappi yok mu bi yaz istersen

Doktorum devlette oldugu icin numarasini bilmiyorum.

Aklimizi mesgul etmemesi icin acile gittik. Idrsr tahlili verdik. Bir deger yuksek cikmis ama dr normal dedi. Devam ederse 3 gun sonra tekrarlayin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…