- 22 Mart 2015
- 1
- 0
- 49
- Konu Sahibi NihalTurkan
16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
aynen okypete dün akşam gördüm konuyu ilk ve aynı şeyi düşündümvay anasını bu oğlan değil kız olsa şurada o kıza neler denirdi.
. bayılıyorum çifte standartınıza.
bırak, boşver kaale alma, utandırma. şoka girdim yorumlara.aynen okypete dün akşam gördüm konuyu ilk ve aynı şeyi düşündüm
aynen ya. ben çok küçük buluyorum bu yaşları cinsel ilişki için orası ayrı ama değil 16 yaşındaki kızın 23 yaşındaki kızımın çekmecesinde doğum kontrol hapı ya da kondom onu bile geçtim tampon buldum kızıma ne diyeyim dese çarmıha ger diyen çıkar şu forumdan eminim.bırakb boşver kaale alms utandırma. şoka girdim yorumlara.
kıaın çekmecesinde kadın doğum hapı bulsa anne ,şurada yer yerinden oynardı.
Yeteri kadar olayı ciddiye almadığınızı sezinliyorum. Aksi halde bizimle değil oğlunuzla yahut bir pedegogla görüşürdünüz. Ayrıca dini açıdan olayın durumu belli. Hiçbir dinde (ilahi dinler) tasvip edilemeyecek bir eylem oğlunuzun yaptığı.16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
17 günlük konu. eski değilbu ney ya..konu sahibi yokmuş günler önceki konuymuş