Oğlumun cinsel ilişkisi var

NihalTurkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
1
0
49
16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?

16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?

16 yaşında bir delikanlı o. korunmasını da biliyormuş bence hiç üsteleme.. nasıl istiyorsa öyle yaşasın. herkesin günahı sevabı kendisine..

Bencede hic konusma belki istemeden utandirirsin zoruna gider senin soyleyeceklerini emin ol zaten biliyodur fazlasiyla..o senin biricik oglun olsada ayri bir birey sana yanlis geldigi icin bi daha yapmayacak deil bos yere utandirma bence

bence prezervatıfı alın gorebılecegı bır yere koyun, ya sıze gelecektır ya saklamayı tercıh edecektır.

dırek konuyu acmanız onurunu kırabılır, sıze esyalarını karıstırdıgınız ıcın kızabılır, bence ılla konusacaksınız oncelıkle bu yolu deneyın tepkısını olcun ve sız degıl de babası konussun.

ona korunmayı anlatsın, yasının kucuk oldugunu ama bır bırey olarak ıstedıgını yapabılecegını, sadece bunun buyuk sorumluluklar dogurabılecegını , dıkkatlı olmasını, hatta bırkaç sene daha beklemesının daha dogru olacagını soylesın benım fıkrımce...

ayrıca 16 yas cocuk gozuyle gorulsede, cinsellıgın kesfedılmesı acısından ve yasanması acısından gunumuzde cokta ufak bır yas sayılmaz bence.. bırcok ınsan o yaslarda bırseyler yasıyor sevısmeslerde opusuyor, elele tutusuyorlar falan....

estagfurullah toplum olarak nereye gidiyoruz,ablacim Allah yardimcin olsun.. dini boyutuyla düsünmeni cok iyi anlyorum,bi yolunu bulup cocugunuzu bu zina batakligindan esinizle el ele vererek cikarmaya bakin,gerekirse destek olup evlendirin yakin zamanda,en azindan zina sucundan kurtulmus olur. bir de eger bu olayi kiziniz yapsaydi nasil tepki verirdiniz,erkek evladin ne farki var??

bırakb boşver kaale alms utandırma. şoka girdim yorumlara.
kıaın çekmecesinde kadın doğum hapı bulsa anne ,şurada yer yerinden oynardı.
aynen ya. ben çok küçük buluyorum bu yaşları cinsel ilişki için orası ayrı ama değil 16 yaşındaki kızın 23 yaşındaki kızımın çekmecesinde doğum kontrol hapı ya da kondom onu bile geçtim tampon buldum kızıma ne diyeyim dese çarmıha ger diyen çıkar şu forumdan eminim.

Yeteri kadar olayı ciddiye almadığınızı sezinliyorum. Aksi halde bizimle değil oğlunuzla yahut bir pedegogla görüşürdünüz. Ayrıca dini açıdan olayın durumu belli. Hiçbir dinde (ilahi dinler) tasvip edilemeyecek bir eylem oğlunuzun yaptığı.
Bir de yeni üye ilk mesaj aha da konuya bak.
Konu açmak için 2. Üyelik almış olmanızı umut ediyorum.

X