oğlumun dağınıklığı çok büyük bir sorun mu??

anam en dağınık burç kardeşim aslan odasından bardak toparlıyorum duş aldığı havluyu yatağa atıp gidiyor. 1 saat önce evden çıktı battaniyesini dağınık bıraktı. işin zor canım :) değişmiyorlar. ama giyimine çok önem verirler üstleri temiz olacak rahat olacaklar sıkıntıya gelemiyorlar :KK70:
Rabbim banada sizin anlayışınızdan versin :)

bunu denicem çok teşekkür ederim öneriniz için
Rice ederim okulda beslenmesini öğretmeni toplamasın her sabah goz hizasına eğilerek annecim okulda bazı görevlerin var beslenme çantanı lütfen topla ve getir başarabilirsin diyede destekleyin aslında çocuklar bizim yönlendirmemize cesaret vermemize çok ihtiyaç duyuyorlar okuldan gelince hususen oturup ilgilenmek sohbet etmek çok iyi geliyor çocuklara bu dönemler geçici hasar bırakmadan ana oğul çözüm bularak mutlu mesut vakit geçirin insallah

32 yaşında evli hamile bir kadınım. ve hala dağınığım. toplu bir ortamda ne konsantre olabiliyorum ne rahat ediyorum.

Bende böyle kabul edeyim diyorumda olmuyor bu sefer öğretmen şikayet edince benim bütün enerjim tükeniyor.bugün şeytan diyoki mesela topla eşyalarını marmelat git otur evinde çalışma.bir insan anneliği beceremiyorum hissine kapılınca ne zor oluyormuş meğer
Ay yok bence anneliği beceremiyorum diye düşünmeyin. 1. Sinifmis daha ya. Okul açılalı ne kadar oldu ki daha. Zamanla ogrenecek. Sadece yanında onun dağınık olduğunu söylemeyin bence. Yani bunu kabullenmesin. Ben zaten dağınıgim diye dusunmesin.

Sayfaları okuyamadım da sorumluluk ve dağınıklık farklı şeyler

Oğlum okulda birşeyi kaybetmez ödevini vs düzgün yapar ama oyuncakları dağınıktır zira onları asker gibi hiç toplamadık toplatmadık

Örneğin yatağımı toplamam hali ile oğlum da toplamaz

Gereklilik algımız farklı olabilir yani yerde oyuncakları normalde dağınıktır ama dedesi geldi beli ağrıyordu onun gideceği yerlere hiç oyuncak bırakmadı onu düşündü, bu olay olduğunda 3 yaşında idi şimdi ikiye gidiyor hala her yer oyuncak ama sorun değil

anam en dağınık burç kardeşim aslan odasından bardak toparlıyorum duş aldığı havluyu yatağa atıp gidiyor. 1 saat önce evden çıktı battaniyesini dağınık bıraktı. işin zor canım :) değişmiyorlar. ama giyimine çok önem verirler üstleri temiz olacak rahat olacaklar sıkıntıya gelemiyorlar :KK70:
Benim ablam aslan burcu çok düzenli ve ben bıktım artık onun düzeninden :63::110:

büyük kızım 8 yaşında ve inanılmaz dağınık evde. çok şey denedim ama başarılı olamadım bende rahat bıraktım huy demek ki mizacı öyle yapacak bişey yok evdeki dağınıklık konusunda yapacağın pek bişey yok içinden gelmeyince olmuyor zorlamayın. Ama oklda öğretmeni çok taviz vermemesi gerekir bana göre en azından beslenmesini kendi toplayabilir.

Back
X