Çocuk Hastalıkları Oğlumun dişi çürümüş.Pedodontist-çocuk diş hekimi önerisi olan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
2.5 yaşında oğlumun diş çürüğü var.pedodontist öneriletinizi bekliyorum arkadaşlar.bir de genel anestesi veriliyormuş.nasıl oluyor.bu uygulamayı yaptıran var mı lütfen yardım

Genel anesteziden önce sedasyon düşünülür tahminimce. Benim kızıma yapılmıştı. Yarı uyku hali, bilinç tam kapalı olmuyor

Memorial ataşehir hastanesi çocuk diş doktoru varmış bende ona gitmeyi düşünüyorum. Birde ataşehirde özel diş kliniği açılmış orada çocuk bölümü olabilir

Benim kizimin da disleri genel anestezi ile 27 aylikken cekildi. Once bir igne yaptilar kucagimizdayken . Igne onu sersemletti sonra cekimin yapilacagi odaya götürdüler. Orda anestezi verdiler. Uyuyunca biz odadan ciktik. Yarim saat surdu 4 ust dis cekimi ve bir azi disi kaplamasi yapildi. Uygulamadan yaklasik 1 saat sonra uyandi yanimiza getirdiler. Toplam 2 saat sonra hastaneden ciktik . Aksamina koltugun tepesinde ziplayacak kadar enerjikti :)
Biz amerikada yasiyoruz bu islemler turkiyede yapilmadi. Istanbulda hospitadent ve confident e goturmustuk ikisi de cekime gerek gormediler ama burdaki doktorlar mutlaka cekilmeli dedi. Hospitadent ve confidenti tavsiye edebilirim.

Benim oğluö 1.5 yaşındaydı dişleri çekildiğinde...
Üst dört dişi önden biberon çürüğü diye geçiyor ama anne sütüyle alakalı bir durumdu bizimki.
Buu yaşlarda küçük bebekleri sadece üniversite hastaneleri kabul ediyordu.
Anestezi konusunda bizde genel anestezi uygulandı ama çok düşük bir doz toplam 10 dk kadar kısa bir sürede tüm işlem gerçekleşmişti zaten.
Endişelenmeyin anestezi öncesinde zaten türlü testler yapılıyor bebek kabul edebilir mi kaldırabilir mi diye.
Çok zor minicik bedenlere böyle acılar apse yapmasından sa çektirmeniz en doğrusu hem kurtarılabilecek gibiyse dolguylada idare edebilir bir müddet.
Şu an benim oğlum 6,5 yaşında çocuğum zavallı dişli halini hç hatırlamıyor. Geçmiş olsun dilerim umarım kolay atlatırsınız... :(

Back
X