oğlumun dişi :(

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
kızlar, 6 yaşına girecek oğlum var dişleri bi süre önce dökülmeye başladı alttakilerin yenisi bile geldi uzun süre önce. ama üstteki 2 süt dişi çıkalı neredeyse 4-5 ay olacak ama yerine yeni dişleri çıkmadı. üst dişler ne zaman çıkar bilgisi olan var mı? bu kadar uzun sürmemeli diye düşünüyorum.

kızlar, 6 yaşına girecek oğlum var dişleri bi süre önce dökülmeye başladı alttakilerin yenisi bile geldi uzun süre önce. ama üstteki 2 süt dişi çıkalı neredeyse 4-5 ay olacak ama yerine yeni dişleri çıkmadı. üst dişler ne zaman çıkar bilgisi olan var mı? bu kadar uzun sürmemeli diye düşünüyorum.
Üst önler çok yavaş çıkıyor. Panik yapmayın. Ama yine de bir diş hekimine götürebilirsiniz altta diş var mı diye bakması için. İçiniz rahat etsin.

Canım bütün çocukların öylebir dönemi vardır ön üst dişsiz,insan bir an önce çıksın istiyor ama geç çıkıyorlar maalesef:KK43:

X