Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk Dr bisey değil deyip gondericek randevu alip cildiyeye goturucem insGEÇMİŞ OLSUN CNM DA BURAYA SORANA KADAR GÖTÜRSENE DOKTORA..
İki elinin ustumdede 5 6 sar tane var o tuzden korktum inş dedidin gibidir canimNokta kadar beyazlık her şeyden olabilir. Bu kadar korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama...
Biraz bekler, bakarsınız büyürse ya da geçmezse götürürsünüz doktora..
Çocuk bu bir yere sürse; azıcık tahriş olsa bile ciltleri hassas olduğu için etkilenir.
Merhaba, 6 yaşındaki oğlumun diz altında 1 lira büyübağlıymış. Oğlum alerjik astım ve çok kaşıntısı oluyordu. Kaşıntı ve o beyaz lekeler özellikle alerjisi olan çocuklarla bu aylarda sık görülen bir şeymiş. Oğlunuzda da alerji sorunu var mı?
Peki kabarikmiydi beyazliklar inş dediğimiz gibidir allah razi olsun sizden
Selam arkadaşlar. 2.5 yasindaki oğlumun elinde dun nokta kadar beyaz lekeler gördüm çok korkuyorum ala hastaligi olabilir mi
Vitiligonun halk dili ala siz söyleyince dizlerine baktimda bitane diğerlerinden büyük orda da varAla hastalığı nedir bilmiyorum. Ama beyaz lekeler vitiligo habercisi olabilir. Ancak onun da elden başlaması çok küçük ihtimaldir. Genelde dizler ve dirseklerde başlar. Bir kontrol etseniz dizde diz altında, dirsekte benzer lezyonlar var mı?
Vitiligonun halk dili ala siz söyleyince dizlerine baktimda bitane diğerlerinden büyük orda da var
Cildiyeye mi gidelim tsekkur ederimKolay kolay vitiligo olacağını sanmıyorum. Çoğu alerjikten meydana geliyor. Vakit kaybetmeksizin DR. görünün.
Çok geçmiş olsun.
Ci
Cildiyeye mi gidelim tsekkur ederim
Peki devlet hastanesin de var mi üniversiteyemi gitmeliyim tesekkur ederim ilginizeDermatalog cilt hastalıklarıyla ilgilenir. Deri bilimi olarakta geçer. İlk için dermatolog.
Canim vitiligo baslangici olabilir acilen bir doktora gosterinSelam arkadaşlar. 2.5 yasindaki oğlumun elinde dun nokta kadar beyaz lekeler gördüm çok korkuyorum ala hastaligi olabilir mi
İlk önce devlet hastanesine görünün. Yaşadığınız şehirde bir araştırın var mı yok mu ? Varsa götürün olumlu sonuç alamazsanız üniversite ilk çare.Peki devlet hastanesin de var mi üniversiteyemi gitmeliyim tesekkur ederim ilginize