oglumun elindeki beyaz lekeler

isimzehra

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
142
15
Selam arkadaşlar. 2.5 yasindaki oğlumun elinde dun nokta kadar beyaz lekeler gördüm çok korkuyorum ala hastaligi olabilir mi

Nokta kadar beyazlık her şeyden olabilir. Bu kadar korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama...

Biraz bekler, bakarsınız büyürse ya da geçmezse götürürsünüz doktora..

Çocuk bu bir yere sürse; azıcık tahriş olsa bile ciltleri hassas olduğu için etkilenir.

Merhaba, 6 yaşındaki oğlumun diz altında 1 lira büyüklüğünde beyaz bir leke oluştu daha sonra kolunun birkaç yerinde nokta kadar ve sırtında, iki kez cildideye götürdük. Hatta ikinci kez direkt deri hastalıkları hastanesine götürdük. Bende sizin gibi çok korkmuştum ama neyse ki oğlumun vücudundaki beyaz lekeler tamamen alerjiye bağlıymış. Oğlum alerjik astım ve çok kaşıntısı oluyordu. Kaşıntı ve o beyaz lekeler özellikle alerjisi olan çocuklarla bu aylarda sık görülen bir şeymiş. Oğlunuzda da alerji sorunu var mı?

Nokta kadar beyazlık her şeyden olabilir. Bu kadar korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama...

Biraz bekler, bakarsınız büyürse ya da geçmezse götürürsünüz doktora..

Çocuk bu bir yere sürse; azıcık tahriş olsa bile ciltleri hassas olduğu için etkilenir.
İki elinin ustumdede 5 6 sar tane var o tuzden korktum inş dedidin gibidir canim

Merhaba, 6 yaşındaki oğlumun diz altında 1 lira büyübağlıymış. Oğlum alerjik astım ve çok kaşıntısı oluyordu. Kaşıntı ve o beyaz lekeler özellikle alerjisi olan çocuklarla bu aylarda sık görülen bir şeymiş. Oğlunuzda da alerji sorunu var mı?

Peki kabarikmiydi beyazliklar inş dediğimiz gibidir allah razi olsun sizden

Peki kabarikmiydi beyazliklar inş dediğimiz gibidir allah razi olsun sizden

Kabarık değil ama epeyce bir beyaz yani ten renginden bayağı açık, cilt doktoru oğlum için akşamları yatmadan önce tüm vücuduna sürelecek bir krem ve yine akşamları yatmadan önce içmesi için bir şurup verdi. Bu arada banyo sonrası kremi ve özel şampuan ve sabun yazdı onları aldık onları kullanıyoruz. Bu ara kaşıntısı azaldı ama beyaz lekeler duruyor hala.

Selam arkadaşlar. 2.5 yasindaki oğlumun elinde dun nokta kadar beyaz lekeler gördüm çok korkuyorum ala hastaligi olabilir mi

Ala hastalığı nedir bilmiyorum. Ama beyaz lekeler vitiligo habercisi olabilir. Ancak onun da elden başlaması çok küçük ihtimaldir. Genelde dizler ve dirseklerde başlar. Bir kontrol etseniz dizde diz altında, dirsekte benzer lezyonlar var mı?

TE="cocuklarimcanlarim, post: 40751417, member: 591071"]Kabarık değil ama epeyce bir beyaz yani ten renginden bayağı açık, cilt doktoru oğlum için akşamları yatmadan önce tüm vücuduna sürelecek bir krem ve yine akşamları yatmadan önce içmesi için bir şurup verdi. Bu arada banyo sonrası kremi ve özel şampuan ve sabun yazdı onları aldık onları kullanıyoruz. Bu ara kaşıntısı azaldı ama beyaz lekeler duruyor hala.[/QUOTE]
İns dediğimiz gibidir

Ala hastalığı nedir bilmiyorum. Ama beyaz lekeler vitiligo habercisi olabilir. Ancak onun da elden başlaması çok küçük ihtimaldir. Genelde dizler ve dirseklerde başlar. Bir kontrol etseniz dizde diz altında, dirsekte benzer lezyonlar var mı?
Vitiligonun halk dili ala siz söyleyince dizlerine baktimda bitane diğerlerinden büyük orda da var

Vitiligonun halk dili ala siz söyleyince dizlerine baktimda bitane diğerlerinden büyük orda da var

Vitiligo olma ihtimali yüksek o zaman. Gerçi o kadar küçük yaşta da çıkmaz ki bu meret kolay kolay. Siz yine de iyi bir dermatoloğa götürün. Korkmayın, vitiligo tedavi edilir, düzenli kontrolleri yapılırsa ilerlemez. Çok korkulacak bir hastalık değil. Doktora gittiğinizde mutlaka karaciğer tahlilleri de isteyin.

Kolay kolay vitiligo olacağını sanmıyorum. Çoğu alerjikten meydana geliyor. Vakit kaybetmeksizin DR. görünün.

Çok geçmiş olsun.

E="Sephoraa, post: 40751713, member: 144822"]Vitiligo olma ihtimali yüksek o zaman. Gerçi o kadar küçük yaşta da çıkmaz ki bu meret kolay kolay. Siz yine de iyi bir dermatoloğa götürün. Korkmayın, vitiligo tedavi edilir, düzenli kontrolleri yapılırsa ilerlemez. Çok korkulacak bir hastalık değil. Doktora gittiğinizde mutlaka karaciğer tahlilleri de isteyin.[/QUOTE]
Dunya basima yikildi şuan peki çocukhastanesi cildiyeye ggötüreyim diyordum dermetogami götüreyim

X