Oğlumun ilk doğum günü

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
:nazar:ARKADAŞLAR BENİM OĞLUŞUM MARTTA 1 YAŞINA GİRECEK BEN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAK İSTİYORUM AMA EŞİM İSTEMİYOR NE ANLAR KÜÇÜCÜK BEBEK DİYOR SİZİN EŞİNİZ DE BÖYLE Mİ NASIL İKNA EDİYORSUNUZ EŞİNİZİ BEN NASIL İKNA EDECEĞİM EŞİMİ

Ne demek bebeğinin ilk yaşının kutlamamak.Ben olsam kesin dille eşime rest çeker ve bebeğimin ilk doğum gününü kutlucamı söylerdim.Erkekler genelde odun olduklarından ne doğum günlerini, ne evlilik yıldönümlerini ne sevgililer günü pek sevmezler.İçime dert olur kutlamassak falan de mutlaka ikna et canım.

BIz kizimin ilk dogum gununde benim ailem ve esimin ailesi yemek yiyp pasta kesmistik. O kadar. Bencede kucucuk cocuk gerek yok.
hastalik mevsimi baska baska cocuklar gelip hastaligini bulastirsa daha mi iyi yani. Ugrasmayin. 2 yasinda herseyin farkinda olucak. Seneye yaparsiniz.
Ama illede istiyorrsaniz ilk dogum gunu ama ozel olsun hatirasi olsun, foto video cekeriz ilerde izler, cocuklarinad izletir falan deyin. Hevesinizi gorunce kirmaz belki

kesinliikle kutla bebek anlar anlamaz önemli olan o değil hem ilerde fotolara bakıp görecek çocuğun ilk yaş gününü es geçmeyin...eşine de söyle

Arkadaşlar her şeyi denedim ikna etmek için ama istemiyor seneye yaparız diyor nasıl ikna edeceğim bu sene de kutlamaya

ilk yaş kutlanmazsa ikinci yaşı kutlamanın manası nedir onu anlamadım.dünyaya geldiğinin 1 yılı kutlanmalı diye düşünüyorum. güzel bi dille ikna etmeye çalışın , kutlandığında bebeğinizin ve sizin mutlu olacağınızı söyleyin ,tatlı dille kırmadan ifade ettiğiniz zaman kabul edceğini umuyorum diğer türlü kırıp üzerek söylenirse hem inat eder veya kutlasanız bile huzursuzluk olduktan sonra bi anlamı kalmaz.2 yi kutlarız diyen adam 1 de kabul eder yeter huyuna gidin,kendinizi güzelce ifade edin

çok şaşırdım eşiniizn söylediğine bizimde 2 nisanda d.günü eşim ıkıde bır nası pasta yaptırsak ne yapsak dıye benden çok heyecan yapıyor aslında bende o gunu ıple çekiyorum ama kendı ailem olmadığı için kımı çağırcam yeterınce coşkulu olmıycak dıye üzülüyorum

Bebegimiz anlamasada fotograflari kalacak ona ilk yasinin deyin ve en önemlisi yapmazsak hep icimde uzuntusunu yasayacagim deyin.olmadi siz yapin gerekeni, esinizi de davet edin :)

1 yaşındaki çocuk anlamazsa 2 yaşındaki çocukta anlamaz ona kalırsa 2 yaş doğum gününüde kutlamayın söyle eşine...
hiç özenci hevesi yok mu yahu evladının ilk yaş günü fotoğraf video falan çekersiniz böyle bir gün es geçilmemeli bence:19:

Eşiniz istemiyor olabilir ama siz istiyorsunuz.
Bence zamanı geldıgınde hazırlıgınızı yapın. zaten farkedecektır.
Davete ıcabet etmek ısterse eder zaten. hatta miniklerin dogumgunlerı ıcın
şirin davetiyeler var. bu davetıyelerı kendınızde hazırlayabılırsınız. zamanınız
bol nasıl olsa. bir davetiye de eşinize verin. katılıp katılmama konusunda
kararı kendısı versın.

ilk yaş günü önemli bencede anlamasada ilerde hatıra olur fotoğraflar videolar bende kutlamak istiyorum kısmet olursa.

:nazar:ARKADAŞLAR BENİM OĞLUŞUM MARTTA 1 YAŞINA GİRECEK BEN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAK İSTİYORUM AMA EŞİM İSTEMİYOR NE ANLAR KÜÇÜCÜK BEBEK DİYOR SİZİN EŞİNİZ DE BÖYLE Mİ NASIL İKNA EDİYORSUNUZ EŞİNİZİ BEN NASIL İKNA EDECEĞİM EŞİMİ

ne anlıcak oLurmu yaa resimlerle anısı kalıcak sonuçta... İkna olmuyorsa Sende kendin hazırlığını yap misafrilerini çağır. :) yada kv aran nasıl bilmiyorum onlarla konus onlar istesin torunumun ilk dpum günü tabi olucak diye. veya senin ailen

Kutlama olayını saçma bulabilir ama bunun için ikna edilecek kadar uzak durması bu olaya çok anlamsız. evet bebek anlamaz ama en azından senin mutlu olacağını düşünerek yakın bakması lazım olaya.. hiç olmazsa bile dostlarınızla bir araya gelmek için fırsat gibi bile düşünebilir..

ilk yaş günü oğlunuzun nasıl kutlamak istemez birde ikna olmuyor pes yani bazı adamlar odun gelip odun gidiyorlar işte..
kutlamak istediğini sert bir dille ifade et hazırlıklara başlayacagınızıda söyle belki sizi caydıramayacagını anlar kabullenir...

benim ikizleriminde 13 şubat ilk doğum günleri ve büyük bir parti veriyorum üstelik çocuk anlamaz olurmu sen kutla bak oğluşun nasıl anlıyor herşeyi :))
Allahım uzun ömürler versin bebişlerimize inş.

Back
X