Doğuma Hazırlık Oğlumun isim anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun İsmi Ne Olsun?

• Çınar

OY: 36 37,1%
  • Ayaz

OY: 17 17,5%
  • Arden

OY: 13 13,4%
  • Utku

OY: 18 18,6%
  • Uras

OY: 13 13,4%

• Ankete Katılan
    97
  • Anket Kapalı .

beyazzkelebekk

Gülüşümü Kaybetmeden Yenilgiyi Kabullenmem!
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
271
87
Kızlar Selam...
Daha önce de bu şekilde bir anket yapmıştım.O zaman seçeneklerde Çınar,Çağan ve Rüzgar vardı.Bu anketten Çınarı seçtik...Tabi boş durmadık bu arada diğer isimlere de bakıp kafamızı çok güzel bulandırdık.Yine yeni yeniden sizinleyim ve desteklerinizi rica ediyorum.Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim!

Evett hatırladım :) Nasılsın bebiş nasıl? Zaman daralıyor...İsim konusunda siz karar verdiniz mi ?

Evet canim 34 haftalik olduk bile zaman daraliyor muhammed uhud koyacagiz nasipse :) yaramaz kizimi saymazsak iyiyim canim yürümeye calisiyor yoruyor beni biraz :) bebisde iyidir heralde carsamba gunu kontrolumuz var bakalim gorecegiz ufakligi :) sen nasilsin senin bebis ne durumda ?

Çınar ismi güzel fakat son zamanlarda çok fazla tercih edilir oldu. Tercihim Uras anlamı çok güzel kesinlikle listede ki en güzel isim :emir_bebek:

Evet canim 34 haftalik olduk bile zaman daraliyor muhammed uhud koyacagiz nasipse :) yaramaz kizimi saymazsak iyiyim canim yürümeye calisiyor yoruyor beni biraz :) bebisde iyidir heralde carsamba gunu kontrolumuz var bakalim gorecegiz ufakligi :) sen nasilsin senin bebis ne durumda ?
Adıyla yaşasın inşallah çok güzel isim...Bende iyiyim hala çalışıyorum raporumu erteletip önce yıllık izin kullanmayı düşünüyorum oğlum 4 yaşında beni yormuyor çok şükür senin işin zormuş Allah kolaylık versin.Benim 28 haftada dönmüş ve kanala girmişti ama 30 da tekrar dönmüş bebek ters duruyor şu anda ve ağrılarım oluyor maalesef.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Çınar ismi güzel fakat son zamanlarda çok fazla tercih edilir oldu. Tercihim Uras anlamı çok güzel kesinlikle listede ki en güzel isim :emir_bebek:
Listedeki tüm isimleri o kadar çok beğeniyorum ki hemen bir diğerine kayabiliyorum :) Çınar çok tercih ediliyor evet oğlum 4 yaşında ve çınardan başka isim kabul etmiyor o derece :) Bende yanına bir isim daha olsun istiyorum Uras uyar sanki :KK70:

Benim oğlumun adı ayaz sızdı akıncı oğlum bugün yarın doğacak kısmetse ama bizde hala İsme karar veremedik Uras aras ve asrın İsminde kararsız kaldık
Asrın ismi harika bir isim ama kızlarda çok fazla olduğu için vazgeçtim ben Asrın Çınar düşünmüştüm ilk başlarda...Uras harika şanslı talihli demek zaten...Ayaz çok cool bir isim benim ilk oğlum Yağız bu yüzden herkes uyum açısından Ayaz olsun diyor bilgine :) Yağız&Ayaz uyum açısından kulağa hoş geliyor..:)

Kızlarrr bu anket böyle kalmamalııı lüfen ankete katılın yani ben nasıl seçim yapayım ki Çınar hariç hepsi aynı :KK70:

X