Doğuma Hazırlık Oğlumun İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi İsim Daha Güzel

• Ferkan:Güçlü, saygın bir soydan gelen kimse.

• Egemen: Buyruk ve hüküm sahibi, buyruğunu yürüten, bağımlı olmayan.

• Eldem:Yumuşak başlı, uyumlu. Cana yakın

• Evren:1. Gök varlıklarının tümü, kâinat. 2. Ejder, ejderha. 3. Boylu boslu, yakışıklı. 4. Kahraman,

• Furkan:İyiliği ve kötülüğü birbirinden ayıran kanıt, kitabımızın diğer adı

• Tolun Ege: Ayın on dördü, dolun. (Eksiksiz,kusursuz -Öztürkçede)

• Uras: Talih, şans. (Uraz)

• Yekta:Tek, eşsiz, benzersiz.

• Kayra:Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepsini tdk türkçe sözlük ve öztürkçe sözlüklerden araştırdım canım. anlamları konusunda içim rahat ama seçenek azaltmak zor
Cnm Kayra eski Türk mitolojisinde Tanrı demekmiş, sadece Türkçe anlamlarına mı bakıyorsun, ben önemli olan Süryanice anlamları, harflerin etkileri diye düşünüyorum, biraz araştır bak çok ilginç biraz genellemeler var tabi ama isimlerin bizim bildiğimiz anlamları dışında da çok özellikleri var

Mesela sonunda in hecesi olan isimler, kişiye talihsizlik, aile sorunları vb getiriyormuş, benim tanıdığım 3 derin var 3 ünün de anne babası ayrıldı ne biliyim insan inanıyor, benim ismim için mesela yüzde geçmeyen sivilce, uçuk vb etkileri var deniliyor hakkaten öyle..

evren konusunda hemfikirim

Evren ismini geriye bırakıyorum o zaman. Teşekkür ederim

Yok canım Türkçe anlamlarına bakıyorum. Birçok ismin başka dillerde tuhaf anlamları var. Baran mesela Rusçada koyun demek. Kabak, g.t gibi anlamları olan da var.

Yok canım ben inanmıyorum onlara, ama tabi nadiren doğru çıkanlar var. Mesela benim ismime göre bolluk bereket içinde olmam gerekiyor falan, hiç etkisini görmedim ismimin. Fakir geldik, fakir gidicez bu dünyadan

Yok canım ben inanmıyorum onlara, ama tabi nadiren doğru çıkanlar var. Mesela benim ismime göre bolluk bereket içinde olmam gerekiyor falan, hiç etkisini görmedim ismimin. Fakir geldik, fakir gidicez bu dünyadan
Cnm Türkçe anlamına göre değil ama.. Bak Süryanice çok gizemli bi dil, ben de şöyle etkilendim kızım da rüyamda hicr, şimdi de şems koy sesi biri, 2 si de Kuran da sure ismi, anlamlarına bakarken ikisinin de Arapçaya Süryanice den geldiğini gördüm, tabi herkes farklı hissedebilir ama bi yanım buna dikkat etmemi söylüyor, ebced hesabı da burdan doğmuş

Tam anlamadım canım. İkisinde de rüyanda mı duydun. Çok şaşırdım. Süryanice yi internetten bakabileceğim iyi bir kaynak varmı?

Tam anlamadım canım. İkisinde de rüyanda mı duydun. Çok şaşırdım. Süryanice yi internetten bakabileceğim iyi bir kaynak varmı?
Yok Cnm maalesef yani daha doğrusu isim olarak araştıran pek yok, belki ebced hesabına bakabilirsin anne baba adı ve koymayı düşündüğün isim.. Sadece bizdeki nisan ismi Süryaniceden gelmiş o da Nasıl etki eder bilmiyorum, bu ilimle uğraşan birilerini bulsam sorucam

Yüzde doksan Egemen koyacağız sanırım. Eşim ne kadar seçiciymiş yeni farkettim yalnız. Adama isim beğendiremiyorum

Burda en son şık Uras ile Egemen kaldı. Uras ile soyisim söylemesi zor oluyor. Yanına birşey daha koyup önersemmi acaba?

Egemen de güzel ama. Şirk koşmak gibi olur diye tedirginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…