Oğlumun ismi nasıl?

Arkadaşlar oğlumun ismini deniz kağan koydum? İyi bir kombinasyon olmuş mu sizce?

Şu çift isim olayı çocuklar için tam bir işkence kesinlikle ben de sahip olduğum için söylüyorum hatta dava bile açmayı düşündüm . Hatır için kıza anneanne babaanne erkeğe dede ismi derken veya tamamen zevk meselesi uğruna yazık etmeyin çocuğa yahu . Sizin için değil tabii genel olarak konuşuyorum bir fikir sadece ama eminim zorluğunu çoook çeken vardır. Hayırlısı olsun , deniz gibi ömrü olsun

İsim olayında bazı uzmanlardan duyduklarımı paylaşayım: Birincisi unisex isim; deniz gibi, ilkay gibi(benim ismim) isimler ileride insana sorun oluyor. İkincisi Türkçe harfler; bazı insanların Türkçe karakterli isimlerinden şikayetçi olabildiğini söylüyorlar. Üçüncüsü aile büyüklerinin isimleri; ileride çocukların aile büyükleriyle nasıl geçineceğini bilmeden böyle bir yük bindirmek de rahatsız edici olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…