BEBİŞİM İLK YORUMUN BENİM OLSUN İSTEDİM BENCE GAYET GÜSEL AMA TEK İSİM KOYSAN DAHA İYİ OLUR GİBİME GELİYO ENES SÜPER BİR İSİM AMA İLLA 2 İSİMLİ OLCAK DİYOSAN HARİKA UYUMU FİLAN GÜSEL RABBİM ADI GİBİ HAYIRLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH
Enes ismini cok beyeniyorum ben. ENES ALI'de cok guzel uymus... ALLAH anali babali buyutsun hayirli ve uzun omur dilerim Rabbimden.
ENES: (Ar.) Er. 1. İnsan. 2. Enes b. Malik: (Basra 709). Rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. Hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken Rasûlullah (s.a.s)'ın hizmetine vermiştir. Rasûlullah (s.a.s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir
doğru söylüyosun aslında ben bıktım yan komşumun dur demelerinden gözüm korktu ama tabi her çocuk aynı olmaz...mesela bizim sınıfta bi eren vardı ortaokulda aman allahım eren ismini duyunca o aklıma geliyo ama bütün erenler aynı değildir tabi göz korkusu sadece.....hayırlısıyla doğsunlarda inş...ben daha bi şeye karar veremedim yaadmirden başka içime sinen bi isim yok offf
BEBİŞİM İLK YORUMUN BENİM OLSUN İSTEDİM BENCE GAYET GÜSEL AMA TEK İSİM KOYSAN DAHA İYİ OLUR GİBİME GELİYO ENES SÜPER BİR İSİM AMA İLLA 2 İSİMLİ OLCAK DİYOSAN HARİKA UYUMU FİLAN GÜSEL RABBİM ADI GİBİ HAYIRLI EVLAT VERSİN İNŞALLAH
2 isimli olsun istedik. Bu arada Esimin ismi de Ali O yuzden Enes kullanılır hep ama babasının ismi de yakısır ogluma. İleride belki kullanır kullanmak isterse
Bence de ismi cok guzel olmus,bende ilerde bir oglum olursa adi ali olsun isterim.Alinin yanina bir isim daha ekleyebilrim tabi kisa oldugu icin.Cok guzel bir secim yapmissin.Hayirli ugurlu olsun.
çok güzel bir isim olmuş.
yalnız nacizane fikrim,şu babanın ismini oğula koymayı hiç beğenmiyorum.osmanlı da kalıp ilerlemesin artık bu uygulama,neden hiçbir erkek kızına eşinin adını koymuyor,ben hç rastlamadım örneğine,vardır belki birkaç tane.erkekleri bu kadar şımartmayı gereksiz görüyorum ben.aynı şekilde dedenin adının toruna verilmesi de hoş değil.(sadece kendi fikrim)