Doğuma Hazırlık Oğlumun ismine karar veremiyoruz.. Yardım eder misiniz lütfen? :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

begumozkan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
36
0
16
İstanbul
Kızlar bebeğime kavuşmama çok az kaldı fakat hala isim konusunda karar veremedik.. yardımınıza ihtiyacım var..

DEMİR, EMİR, EGE (fakat soyadımız Güney olduğu için çok coğrafi oluyor), BARTU, BERK, MERT, EFE

Sizce hangisi daha güzel??

hayırlısı olsun öncelikle
oğlumun adı EGE ve iyiki bu ismi koymuşum derim hep ama biraz yaramaz olduklarınıda atlamayalım tabi:DD
soyadınızla biraz fazla coğrafik olucak
2.ye hamileyim ve erkekse mert isminde kaldık
Demir-Efe-Mert güzel isimler

Berk ismi cok kaliteli duruyor. Soyadiyla dusunuce cidden cok yakisiyor.

Yazdiginiz diger isimler cok fazla var inanin. Hep ayni isimler donuyor.

Ben berk diyorum.

ege harıç hepsı uyumlu emir demir mert berk hepsi uyuyor benım oglumunda adı emir egeyı bırde genelde ege bölgesınde oturanlar koyuyor sen ege bölg.demısın

bence emirhan olsun .bıraz uzun ve agır olmuş olur.emirhan güney.benım de oglumun adı emirhan ve daha 3 aylık :)

kısa ısımlerı severım ben genelde soyadınızda kısa ısmıde kısa bır ısım koy bence emırhan güneyde ısım uzuyor zaten genelde emırhanlara kısaca emır dıye hıtap edılıyor ısımlerın sonundakı hanlar sadece nüfusta kalıyor efe güney güzel olur bak

Mert Güney bence cok hos oluyor ya anlamıda güzel .. Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin..

Back
X