• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğlumun ismine yorum lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

umutumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
202
3
68
Diğer
merhaba kızlar.oğlum olacak ve isim konusunda kararsızım.sizce hangisi daha hoş. KAĞAN mı YASER mi.

yaser ismini ilk defa duyuyorum yasel diye kız ismi var tanıdığım bir ablam ama yaseri duymamıştım. kağan ismini ben her zaman daha çok sevmişimdir.

bence Kağan çok sıradan bir isim, bence Yaser daha farklı olduğu için daha cazip ama daha güzel isimler var bence arastırmaya devam et ama ben farklı değişik isimler sevdiğim için öyle söylüyorum sen öyle sevmiyosan Kağan koy gitsin hoş isim :54:

bence Kağan çok sıradan bir isim, bence Yaser daha farklı olduğu için daha cazip ama daha güzel isimler var bence arastırmaya devam et ama ben farklı değişik isimler sevdiğim için öyle söylüyorum sen öyle sevmiyosan Kağan koy gitsin hoş isim :54:

eşim kağandan yana.ben hala araştırmadayım.yeni fikirlerede açığım.

anlamlarınıda yazsaydınız keske ,ısım bence cok onemlı ınsanların ısımlerındekı ozellıklerı tasıdıgına ınanıyorum benım oglumun ısmı arda ruyamda gordum ısmını.arda nehır ısmı yanı akıp gıden yerınde durmayan sabıt olmayan gıbı bırsey oglumda aynı bazen bır durgun baskasının cocuguda mısafırlıge gelmıs gıbı :) bazende oyle hırcın kı tasıp gıden dolu dolu akan su gıbı ne bılım anlatmak zor anlamına dıkkat edın bence.

Back
X