- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
- Konu Sahibi minikbebegim9640
Ay ne güzel dedin öyleeValla sen kadiri kabul etmişsin bi zahmet o da Efe’yi kabul etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel dedin öyleeValla sen kadiri kabul etmişsin bi zahmet o da Efe’yi kabul etsin
Işte bende kadir isminin ağır olduğunu düşünüyorum. Bence de kadir ismine yakışan bir isim zor o yüzden yazdım fikir alıyım burdan dedim. Bende eğer yanına bir isim bulursam ve her iki isim de seslenilirse eğer ileride çocuğum diğer isim seslenildiginde zorluk çekmez.Anladığım kadarıyla Kadir’i koydurmama ihtimaliniz yok. Dokuz ay taşıyan her türlü riski alan annenin içine sinmeyen bir ismin yazdırılması bence olacak şey değil. Bir arada söylenince seçeneklerden Efe en iyisi gibi dursa da, aslında Kadir’le bir arada söylemeye herhangi bir isim uymuyor. Ben olsam sadece kendi koyduğum isimle seslenirdim, çocuk da büyüyünce onu tercih edecektir ve diğeri sadece nüfusta kalacaktır zaten çünkü Kadir yeni nesil için çok ağır bir isim.
Hahah eflan ismini de yeni duydum ve yok bende istemem bu isimleriKadir Eflah
Kadir Can
Bu olmadı sanki
Ama eğer sizin yazdığınız isimleri koyarsam her ikisini de aynı anda seslenme şansım yok ve ikinci isim koymuş olsam da sadece kadir denilecek ve bi anlamı kalmıyor benim içinEfe isminden sıkılmadiniź mi cok fazla konuldu.. Baska isim arayisina gidin derim..
Kadir Emre
Kadir Arda
Kadir Aras
Kadir Uras
Kadir Mirza
Hahah eflan ismini de yeni duydum ve yok bende istemem bu isimleri
Kadir efe en yakın geldi bana ağır bir isim kadir eşimi isme ikna etmem gerekecek ikinciye ama bilemedim
Amin inşallah herşeysen once saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi. Bende yeni isimleri çok seviyorum ve hep de öyle düşünürdüm kendimce başta eşim de öyle derdi zaten çocuk olana kadrmis tabiEflah ismini çok seviyorum ben. Kendi adım da bir garip ve buna benziyor söylenişi. Anlamı da güzel. Çok felah bulan. Kurtulan anlamına geliyor Eflah. Allah verirse erkek evlat koymak isterim. Ama bu aralar Efken popüler duyduğuma göre. Yıkım, yıkım getiren gibi anlamlara geliyor. Onu sevmedim.
Daha vakit var. Zamanla belirlenir isim. Rabbim bebeğinize hayırlı ad, hayırlı hayat versin inşallah.
Kadir efe yattı aklıma sadece başka da yok zaten olan isimKadir efe kadir tuna güzel![]()
Işte bence ortak karar verilmesi gerekiyor bu konuda önce gelip bana demesi gerekiyodu annesi babası yanında dememesi gerekiyordu herkesin içinde deyince geri çekilemiyorum ve yok da diyemedim malesefSiz 9 ay karnınizda taşıyarak eşinizin babasinin ismine ikna oldunuz da eşinizi sizin seçeceğiniz isime ikna mi edeceksiniz bosverin isim annenin hakkıdır
Işte bence ortak karar verilmesi gerekiyor bu konuda önce gelip bana demesi gerekiyodu annesi babası yanında dememesi gerekiyordu herkesin içinde deyince geri çekilemiyorum ve yok da diyemedim malesef
^^ ılk ısmını o koyuyo ya zaten . neden ıkna edesınız?Kadir efe en yakın geldi bana ağır bir isim kadir eşimi isme ikna etmem gerekecek ikinciye ama bilemedim
Kavga da etsem hani şimdi bütün akrabası kadir diye biliyor degistirdigimde gerçekten olmayacak bu başta denmemesi gerekiyordu sülalesi biliyo artık öyle deyimValla ben ailesinin yanında da söylüyorum. Eşimle de gerekirse kavga ederdim. Eşiniz ortak koyacak kadar saygılı değilse siz de olmak zorunda değilsiniz bence
Ilk isim olarak düşünmedi hani eşim kız olsaydı eger ki benim küçüklüğümden beri sevip istediğim ismi koyacaktık rüya adını. Eşimde sevdi zaten karşı çıkmadı bana yada ben istemem demedi olur güzelmiş dedi. Ya bunu ben istediğim için dedi yada hoşuna gitti bilmiyorum. Yada bi farklı gözden bakarsam duruma erkek olduğunda babasının ismi diye tek olarak karar vereceğinden kız ismini de bana tek karar verdirdi artık orası muamma....^^ ılk ısmını o koyuyo ya zaten . neden ıkna edesınız?en zor gorev sızın. karnında tası dogur buyut
tek basına cocugu yapmıs gibi. bı de ısım koyma hakkınız olmayacaksa ne diyim daha
sankı kadının beynı yok gb yasam suren bı ulke olmamız yetmıyo gibi buna boyun egmek de ne bıleyım.. . bırı bı yerden baslayıp degıstırsın su duzenı bence bana gına gelıyo
izin almak felan yazıları okuyunca kızıyorum
ısmı ne olursa olsun saglıklı olsun hayırlı evlat olsun ınsallah kaderı guzel olsun.
Hani kadir tuna da güzel geliyor kulağa da ikisi birden seslenme durumum olmazKadir Alp kulağa çok hoş geliyor bence, Onun dışında
Kadir Kerem
Kadir Kaan
Kadir Tuna 'da olabilir gibi.