Oğlumun Kilo-Okul Takıntısı

dertli0644

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
27
10
3
39
Arkadaşlar Oğlum yaşıtlarından çok kilolu 18 yaşında 1.72 boyunda 100 kilo çok terliyor fazlasıyla Okul Kumaş pantalon ve ceket le gelinmesi söyleniyor oğlum çok terliyorum ben bu yüzden okula gitmem diyor ne düşünürsünüz arkadaşlar ? Müdürlede konuştum olmaz fln diyor iyi akşamlar..

oğlunuzla aynı boydayız bende 83 kıloydum o zamanlar bende aynı sıkıntıyı yasardım okula pıjamamsı seylerle gıderdım doğrusu cozum acık aslında suan 68ım ıstedıgımı gıyıyorum daha da vermem gerekse de goruntum cok kotu degıl en azından oğlunuza kılo vermesı ıcın yardımcı olmalısınız ama kısa vadelı bır cozum ıcınse okul pantalonuna benzer rahat kumaş pantolon baksaydınız kanvas fılan

Arkadaşlar Oğlum yaşıtlarından çok kilolu 18 yaşında 1.72 boyunda 100 kilo çok terliyor fazlasıyla Okul Kumaş pantalon ve ceket le gelinmesi söyleniyor oğlum çok terliyorum ben bu yüzden okula gitmem diyor ne düşünürsünüz arkadaşlar ? Müdürlede konuştum olmaz fln diyor iyi akşamlar..

Oğlumu bir beslenme uzmanına götürmeyi, bir havuza yazdırmayı ve uzun , sağlıklı bir süreç geçirmesi için elimden geleni yapmayı planlardım.
Okul kuralları maalesef kişiye özel bir şey yapılamıyor, azmederse kısa sürede kilo verir ve bu tür sorunları ortadan kalkar.

Oğlunuzun son senesi olması lazım..

İçten pamuklu atlet gıysın..

Bunca sene okuyup son sene okula terliyorum dıye gıtmeyeni ılk kez duyuyorum..ilkokul mazeretleri bunlar:)

Doktora götürün öncelikle bi sağlık problemi hormonal bozukluk var mı bakılsın.
Sonrada spora ve diyetisyene.
Pantolona gelince diz izi yapmayan Eşofman kumaşından pantolon diktirebilirsiniz

Lise sonda olsa gerek yas itibariyle.
Bir sene daha dayanmasini, sonra universiteye isterse sortla bile gidebilecegini soyleyin, belki motive olur.

Keske yazin 4 ayda spora falan gidip bu problemi azaltsaydi ama simdilerde hafta sonlari icin bir spor dalina yonlendirebilirsiniz.

Onda ergen psikolojisi var tabii durumlarimiz farkli ama ben de neredeyse 100 kiloyum, bir ton tansiyon, terleme problemim var ve kisa sure oncesine kadar okulda dopiyesle ders veriyordum temmuz sicaginda. Yani aslinda imkansiz ve mizmizlanacak bir sey degil.

kilolu olmasının sebebine baktırdınız mı hiç?
bence bikaç arkadaşı kilosuyla ilgili dalga geçmiş falan olabilir ya da dersleri nasıl bilmiyorum ama kötüyse bunun arkasına sığınıyor olabilir

Bence ceket falan bahane asil sorun kilolu bi sekilde okula gitmek ve elestiri korkusu bence zaten kilolu olusuna bi çözum degilde zayıflamasina yardimci olmalisiniz
Bide erkekler daha cabuk zayifliyor diye biliyorum insallah cabucak kurtulur kilolarindan oglun

Çocuğu spora yönlendirin, basketbol, futbol ne varsa oynasın. Alın bir beslenme uzmanına falan götürün, fastfood olayını ortadan kaldırın. Okula ceket ve kumaş pantolonla gidilir tabi başka neyle gidilecek? Çocuğun acilen zayıflaması lazım çok zararlı sağlığına.

okul yarın olduğuna göre bir alışveriş yapmışsınızdır

olanı giysin

büyük beden mağazalarda gayet de şık pantolon ceket bulabilirsiniz

ama asıl çözüm enerjisini atıp kilo vermesi

bizim de vardı kilolu arkadaşlarımız dalga da geçildikleri oldu ama hepsi okula gelip iyi birer üniversite kazanıp istediği gibi giyinmeye başladı

ceket pantolon sıkıcı olabilir 35 yaşındaki eşim de sevmiyor; hatta çoğu kişiye göre takım elbise giymesi gereken bir mesleği olmasına rağmen giymiyorr

kanvas ve polo yaka tişört ile geziyor

Daha 17 yaşında 100 kilo yani obez bir oğlunuz var ve sorun ceket giymemesi terlemesi öyle mi?? Hanımefendi hemen çocuğunuzu tedavi ettirin,tüm hormon tahlillerini yaptırın,beslenme uzmanı,yaşam koçu ne varsa götürün ve oğlunuza o kiloları verdirin.oğlunuzun uzun ve sağlıklı yaşaması için tabiki

kılo sorunu ıcın uzmana goturmekle beraber
daha rahat bı kumastan ona ozel pantolon dıktırebılırsınız
okula gıtmemek ıcın bahane uyduruyor oglunuz

Ben 7.5 aylık gebeyim ve lise son sınıfta bu boyda ve bu kilodaydım. Size tavsiyem çocuğu acilen zayıflatmanız. Ama şok diyetlerine falan girmeyin sakın bi halta yaramaz. Spor salonuna yazdırın oradaki hocalardan program alın. 1 aya kalmaz zayıflamaya başlar. Bu arada çocuğu doktora götürdünüz mü? Tiroid ve şekere bakılsın. Bu arada çocuk diyoruz da genç delikanlı artık. Keşke son sınıfa gelmeden ortaokul yıllarında halletseydiniz bu kilo işini.

Bu kiloya gelene kadar neredeydiniz yahu? Siz bosverin kiyafeti falan bu cocuk hoc normal degil onu dusundunuz mu?

Doktora götürün öncelikle bi sağlık problemi hormonal bozukluk var mı bakılsın.
Sonrada spora ve diyetisyene.
Pantolona gelince diz izi yapmayan Eşofman kumaşından pantolon diktirebilirsiniz
Doktora gitti hamur u hiç yeme dedi başka hiçbir sıkıntın yok gayet iyi çıktı dedi.

Daha 17 yaşında 100 kilo yani obez bir oğlunuz var ve sorun ceket giymemesi terlemesi öyle mi?? Hanımefendi hemen çocuğunuzu tedavi ettirin,tüm hormon tahlillerini yaptırın,beslenme uzmanı,yaşam koçu ne varsa götürün ve oğlunuza o kiloları verdirin.oğlunuzun uzun ve sağlıklı yaşaması için tabiki
Hormonlarında hiçbir sıkıntı yok dedi doktor ama hamur işini kes dedi. Yemek fazla yemek ekmek çok yiyor Nasıl kilo vericek kışın veremem diyor kiloyu .s

Bu kiloya gelene kadar neredeydiniz yahu? Siz bosverin kiyafeti falan bu cocuk hoc normal degil onu dusundunuz mu?
Hızlı kilo aldı abur cubur,ekmek çok kilo aldırdı bana diyor Anne kışın kilo verilmezki millet yazın veriyor diyor öylemi kafamı karıştırdı .s

Hızlı kilo aldı abur cubur,ekmek çok kilo aldırdı bana diyor Anne kışın kilo verilmezki millet yazın veriyor diyor öylemi kafamı karıştırdı .s

O öyle dedi siz de tamam deyip oturdunuz. Çocuk mu size akıl verecek siz mi çocuğa? Bir de kafamı karıştırdı demişsiniz yapmayın ya.

Back
X